Вести:

уторак, 20. фебруар 2018.

Како су Срби постали Албанци (ВИДЕО)

уторак, 20. фебруар 2018. | КМ новине

Срби у Албанији били су једна од најобесправљенијих националних мањина у Европи чије је потпуно нестајања спречило само време које неминовно доноси промене.






 
Док су Шиптари, део албанског народа, уживали већа права на КиМ него њихов остатак у Албанији, Србима су истовремено меана имена, вера, језик и тако су нестајали. Ни данас нема велике разлике у њиховом положају.


Позната документарна емисија РТС-а "Квадратура круга" на свом Јутјуб каналу објавила је видео под називом "Како су Срби постали Албанци". Иако није емитована ових дана већ нешто раније, изузетно је важан дкумент и представља опомену и подсетник шта ће се десити и са Србима са Косова и Метохије ако дозволимо да власт заври своју причу "о компромисима" са шиптарским сепаратистима.


Испрва народ, његова имена, називи а затим и наслеђе албанизоваће се и представити као "косоварско" односно албанско. Срба ће нестати у корену! Погледајте и покажите видео свима који могу да утичу на то да издаја каква нема премца у српској историји, у Албанији има доказа о свој својој величини и несрећи.


О свему остало је много доказа али жива реч ипак оставља највећи утисак. Послушајте сведочење Срба из Скадра.





http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине