Вести:

Wednesday, January 17, 2018

Спот ''Српске листе'' о Оливеру Ивановићу (ВИДЕО)

Wednesday, January 17, 2018 | КМ новине 1

Током кампање за последње шиптарске квази-избора, на којима је противнички кандидат "Српској листи" био Оливер Ивановић, та странка је на свим већим ТВ станицама форсисрала бруталну анти-кампању.

Из спота Српске листе о Оливеру Ивановићу


У свом саопштењу поводом убиства Ивановића, Народни покрет Срба са КиМ "Отаџбина" између осталог каже:

„Отаџбина“ је те изборе бојкотовала али као објективан посматрач је са стране била сведок једне невиђено бруталне кампање против Оливера Ивановића као учесника избора у режији актуелне власти из Београда. Кампања је била толико прљава да је некада изгледала као позив на линч. Гледајући данас крокодилске сузе које над Оливером Ивановићем лије телевизија Пинк човек не може да се не сети гнусних спотова против Оливера Ивановића које је емитовала управо наведена телевизија.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽

Питање је одакле тако нагла промена у односу према Оливеру Ивановићу и шта је заправо циљ садашње кампање којом се око његовог лика гради мит?


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 comment:

  1. Госпођо Ивановић, да сам ја на Вашем месту, сахранила бих га у кругу породице, у супротном ће се његов убица, или бар налогодавац, појавити на сахрани

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.