Вести:

петак, 26. јануар 2018.

Максимовићи из Горњег Кусца очекују обећану помоћ Председника Србије (ВИДЕО)

петак, 26. јануар 2018. | КМ новине 0

Трочлана породица Максимовић из Горњег Кусца, надомак Гњилана, једна је од многих којима је председник Србије Александар Вучић недавно, на великом скупу у Лапљем Селу, обећао помоћ.



Максимовићи се надају да би ускоро требало добију грађевински материјал за завршетак радова на иградњи куће коју су сами почели да зидају још пре десетак година.

„Многи су нам раније обећавали помоћ, али помоћи ниоткуда . Надам се да ће председник Вучић испунити своје обећање и да ће грађевински материјал ускоро стићи. Немамо пара да би сами привели изградњу крају, али смо способни да сами урадимо грађевинске радове“, каже тридесетогодишњи Милош Максимовић.


Заједно са мајком и оцем, живи у трошној кући која је изграђена пре скоро стотину година. На новом објекту, на улазу у село, радови су стали јер није било новца.

Живе тешко, као и већина становника Косовског Поморавља. Најстарији укућанин, Живко, каже да немају никаква примања осим минималца од 11 хиљада динара месечно, што у зимским месецима није довољно ни за основне трошкове за струју и комуналије и лекове за болесну супругу.

Али, када из новог оџака крене први дим, Максимовићи очекују снају и проширење породице. Помоћ и радост остарелим људима.


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📹


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html


Извор: РТВ Пулс    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању 

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине