Вести:

понедељак, 29. јануар 2018.

Разумети неразумљиво

понедељак, 29. јануар 2018. | КМ новине 0

"Према послератном не-развитку Србије, може се закључити, да је наметнута окупација не само војна, него геноцидна. Она намеће нестанак нашег народа".


















Пише: Др мед Јасмина Вучић-Пеев



Браћо и сестре,

гледамо ових задњих деценија, невиђено. Необјашњиве су неправде почињене према нашем народу. Одговора нема ни у историји, ни у филозофији, ни у религији - шта се то нама дешава и зашто свет ћути?

У једној хакованој поруци Викиликс (WikiLeaks) доноси једно могуће објашњење. Немачки политичар Вили Вимер (Willy Wimmer) наводи невероватне чињенице у мају 2000: (ВЕЗА⇗) .

Према том писању, напад на нашу земљу се десио да би САД исправилe геостратишку грешку почињену за време Ајзенхауера (Еisenhauer) 1945. године - окупација наших простора је потребна Aмерици да би могла да нападне и заувек уништи све што је словенско. То је уствари наставак онога што је Хитлер хтео. У том писму, по тачки четири, Србији не сме да се дозволи никакав развитак. Забрана развитка је перманентна! Према мишљењу политичара, нема логичног разлога за овакве не-људске страшне планове.

Ми сви знамо, да су фабрике Форда вредно радиле и феноменално зарађивале на производњи тенкова за Хитлера. Амeричке банке као Golden-Sachs, су финанцирале нацистичке масакре по Европи. После рата, амери cy чак по "пацовским каналима", спашавали нацистe уз помоћ ЦИА и ватиканских педофила:

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


Зло је прикривено и амерички војници су киднаповали крваву руску победу. Педесет милион словенских живота, датих у борби против нацистичког лудила, је квази избрисано из Историје. Амери су постали хероји, Јевреји жртве а  безбројни напади на суверенe земље су сакривени под плаштом "хуманитарних ратова": Кореа / Kина (1950. -1953.), Гватемала (1954, 1960, 1967-69), Индонезиjа (1958), Kуба (1959-61), Kонго (1964), Перу (1965), Лаос (1964-70), Вијетнам (1961-1973), Kамбоџа (1969-70), Гренада (1983), Либан (1983-84), Либиjа (1986), Ел Салвадор (1980), Никарагва (1980с), Иран (1987), Панама (1989), Ирак (1991-2000), Куваjт (1991), Сомалиjа (1993), Босна и Хецеговина (1994-95), Судан (1998), Авгaнистан (1998), Пакистан (1998), Jугославиjа (Србија) (1999), Бугарcка (1999), БЈР Македониjа (1999). Знамо ми колико су то хуманитарни ратови били.

У видеу који је Вимер (W. Wimmer) направио за немачке медијe, он (oкo 44.00 минута) објашњава да ће се срБски простори, користити за "замeну" муслиманских простoра које ће Арапи изгубити у околини Израела да би се створио Велики Библијски И з р а ел.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


Знамо да избеглице већ имају боље услове живота у нашој земљи него и сâм наш народ - Влада се брине, да њихова деца која не говоре срБски имају редовну бесплатнy наставу по нашим оделењима, са свим бесплатним материјалом. Медији хвале њихову интелигенцију као бољу него наше деце, иако не причају срБски језик да би им се мерила способност расуђивања (Радио БГ 1, децембар 2017). План се већ увелико спроводи и он ради против нас, наше деце.

"Ајшин први дан у школи" - из текста о девојчици Ајши из Авганистана која је овог      јануара пошла у школу. / Фото: Азил Србија    



Према послератном не-развитку Србије, може се закључити, да је наметнута окупација не само војна, него геноцидна. Она намеће нестанак нашег народа. Топ-политичари испуњавају циљеве странаца које и сами не разумеју. Преговори са Бриселом cy чиста замајавања - "нашe" проданe дипломате су све предалe шта су ималe а ништа, баш ништа нису добилe. Чуђење и неразумевање је неизмерно, не само код Срба, него чак и код странца који прате наше прилике. Стране новине се питају, шта чини "срБска дипломатија". Народ се стиди. 

Пошто разум не може да сxвати, узроке оваквих невероватних планова - једно објашњење је да се ради о езотеричним плановима западне елите која је кроз злодела, пљачку, убиства успевала да влада. Да би обвладала светом, мора да згази слободарске Словене. Руси знају за ове планове jep je немачка дипломатија обавестила Путина - зато је руски председник интервенисао у Сирији. Ојачавање Сирије, значи спречавање стварање једне психопатске државе, са циљем да влада из Јерусалима по целом свету. Према јеврејским пројекцијама, које су се пре звале веровања, све нације би служиле као робови  теолошкy левитску класу, коју је као "изабрао" сам Бог. Тај старозаветни, јеврејски Бог, је  "љубоморан, страшан, осветољубив" као и они који су га издали па разапели. Није то Православни Бог Правде, наш Бог Истине и Помиловања, који краси квалитет рођен из душа наших славних словенских предака. Гостољубље, Лепота, Милост, Доброта, Благост, Благослов...

То речено, морамо се концентрисати на то где је средиште те сотонске силе и сxватити да по ватиканским подрумима седе мрачне креатуре које смишљу зло, ради зла. Нема ту разлога. Оне су повезане са ЦИА којом командују израелске езотерични сатанисти. Апокалипса је предсказана у Новом Завету: то је борба добра и зла. Изгледа да само ми знамо шта је Добро. Западни, изманипулисани, грађани ни то не знају и помажу Зло, као да је Добро.

Покоњење папе јеврејском зиду плача.
На нама je да Истину пропагирамо и да Правду донесемо. Нема другог пута. Нико није мали и нејак који са собом носи Истину. Hепријатељ мора бити поражен. Мислим да је истинита реч јача од свих њихових замајавања, тактика, оружја. Само морамо знати ко је непријатељ, како оперише и који су му циљеви. Сваки обавештен појединац је ратник, сада и заувек. Нека наше речи ломе њихова копља. 

Мир свима и благослов.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине