Вести:

уторак, 16. јануар 2018.

Убијен Оливер Ивановић, тзв ''Косовска полиција'' нуди 10.000€ за информацију

уторак, 16. јануар 2018. | КМ новине 0


Непознати нападачи пуцали су јутрос на Оливера Ивановића у Косовској Митровици, који је убрзо подлегао повредама.Лидер Грађанске иницијативе "Србија, демократија, правда" Оливер Ивановић убијен је у нападу који се јутрос око 8.15 часова догодио у Косовској Митровици. Нападачи су највероватније користили ватрено оружје са пригушивачем. Њега је комшиница прнашла по повратку из продавнице када је и одведен у болницу али, нажалост, већ је било прекасно.

Непознати нападачи пуцали су на њега док је улазио у просторије странке. Такозвана "косовска полиција" је јутрос око 9.15 сати у улици Војводе Путника нашла и запаљено возило без регистарских таблица, за које се сумња да може бити повезано са убиством Ивановића. Након извршене истраге "косовска полиција" је најавила да је пронашал одређене доказе на лицу места а онда понудила 10.000 евра свакоме ко има неку информацију о убиству Ивановића. Шта ће са "доказима" које су "пронашли" нису навели.

Иако незванично али недвосмислено "Блиц" твди да је то возило који су побегле убице Оливера Ивановића сугеришући да ово има везе са Албанцима. Овај непрофесионални чин новинара, пре званичних тврдњи, представља покушај обмањивања јавности и подизању тензија. "Блиц" је најотвореније заступао интересе шиптарских спаратиста последњих година па се не зна са којом сврхом пласира лажне информације али је познато и то да овај лист немачког издавача даје пуну подршку издајничкој политици Владе у Београду чији је Ивановић био политички опонент.

http://www.joetravel.rs/


Међутим, у овој ситуацији је потребно рећи да никада до сада током напада на Србе Шиптари нису запалили возило којим су извршили напад јер их у њиховој средини за убиства Срба нико не кажњава па је то као доказ да су они извршили напад, врло неубедљиво. Такође, треба рећи да је током свог политичког деловања Ивановић више чинио у корист албанских сепаратиста него државе Србије али је за то имао пуну подршку Владе из Београда, због чега ипак није уживао подршку у српском народу на северу покрајине како данас покушава лажно да се представи ситуација.

Већи део српске јавности сматра да је Оливер Ивановић убијен управо јер је био једини противнички кандидат који је Вучићеве људе у шиптарским институцијама могао да угрози с обзиром да је био далеко интелигентнији и вештији политичар од дојучерашњих ватрогасаца, власника бензинских пумпи, пропалих ТВ водитеља... Због тога се сумња да ће и ово убиство бити расветљено јер, уколико то јесте тачно што се у овом тренутку не може са сигурношћу тврдити, онда је почињено са циљем да се Косово и Метохија Шиптарима предају контролисаним процесом уз заджавање свих бенефиција које такав прљави посао доноси.
Председник Србије Александар Вучић није се либио да покаже српској јавности своју потчињеност и полтронство па је о убиству Оливера Ивановића најпре телефоном разговарао са високом представницом Европске уније за спољну безбедност Федериком Могерини.

Представници илегалних шиптарских квази-институција при систему косовских сецесионисти, истичу се ко ће показати већу озбиљност и преузети надлежност како би искористили овај тренутак и што више промовисали своју лажну "државност". У прилог им иде управо и овакво понашање Александра Вучића и представика српских власти.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.