Вести:

недеља, 29. октобар 2017.

Видео - разгледница: Звечан

недеља, 29. октобар 2017. | КМ новине 1

КМ Новине почињу серију видео - разгледница које ће приказати једну другу страну овог дела српске земље а која је у потпуности запуштена дужи низ година - њене природне лепоте и изглед какав заиста има.




Са Косова и Метохије углавном стижу не баш лепе или искривљене вести а то је неправда према ономе што овде имамо.

Не смемо заборавити много тога што Косово и Метохија представљају а посебно не колика је светиња и колики је благослов Божији на овој земљи који се и кроз природне лепоте огледа.

На почетку овог серијала представљамо околину древног града Звечана и поглед на тврђаву која је остала једна од никада освојених утврђених српских градова.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Пријатељи, У Давнини кад су њаше пређе стварале писменост, њихово Умно стваралаштво се није ослањало на једно писмо, они су имали на иљаде писама али само један говор са којим су се међусобно договарали. Данас се ми боримо у нечему што њама не доноси никакво добро, јер ми желимо да поништимо многе тековине њаших пређа тј. да се изолујемо од осталих писама која су исто имале добар допринос у културном развоју њаших пређа, Проблем је тај да ми још нисмо савладали звучну вредност старих писама, кад то будемо ваљано одрадили, тек тада ћемо да знамо ценити тековине њаших пређа. Ја се бавим у изучавању старих порука из давнине, зато ја познајем све потешкоће око старих писаних порука. Мој профил ће вам дати више информација о самом стању у њашој писмености. срб

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине