Вести:

Saturday, October 7, 2017

Рамуш Харадинај на церемонији мужеложника

Saturday, October 7, 2017 | КМ новине 0

Према званичној политици америчке владе, параде мужеложника одржавају се под све већом пажњом јавности широм неоколнјалних земаља под њиховом управом. На територији Србије чак две, у Београду и Приштини.

#Ramuš, #Haradinaj, #Gay, #Gej, #peder, #Muželožnik, #Kosovo, #Metohija, #Srbija,
Фото: Илустрација




Ове године, како преносе про-албански медији са КиМ, "прву званичну" такозвану "параду поноса" подржао је и коалициони партнер "Српске листе", Рамуш Харадинај. Он се данас тим поводом обрео у просторијама организације која спроводи овај срамни покрет у оквиру шиптарске заједнице на Косову и Метохији.

Такозвани "премијер" шиптарских сепаратиста са Косова Рамуш Харадинај је још рекао и да ће се сепаратистичка власт залагати за заштиту права ове заједнице.

Хараднај, окорели терориста и један од најбруталнијих вођа "УЋК", само је још једна прилика да се Шиптари са Косова и Метохије докажу у својој сервилности и апсолутној послушности америчким окупаторима на Косову и Метохији. Пре њега ову срамну параду предводили су и Хашим Тачи као и Атифете Јахјага. Не постоји амерички захтев који је било који Шиптар у савезништву са Американцима  у стању да одбије.



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.