Вести:

понедељак, 9. октобар 2017.

Наставак притисака: ухапшен Србин на Јарињу

понедељак, 9. октобар 2017. | КМ новине 2

На Јарињу, једном од прелаза које су по налогу ЕУ и парафу из Брисела инсталирале Дачић - Вучићева влада, јуче је ухапшен Србин.

Наставак притисака: ухапшен Србин на Јарињу
#Jarinje, #Srbin, #Hapšenje, #Policija, #Kosovo, #Metohija, #Srbija, #Sever, #KosovskaMitrovica, #Zatvor, #Dačić, #Vučić, #Vlada,
Јариње: Српски полицајци са своје стране могу само да посматрају шта сепаратисти раде. Невоља је у томе што баш тако највише и помажу стварање шиптарске творевине због чега чине тешко кривично дело против своје државе.





Такозвана "косовска полиција", чија је управа у центру шиптарских сепаратиста у Приштини, о овом инциденту изашла је са штурим и нејасним подацима. Наведено је само да се ради о мушкарцу српске националности који је "ухапшен" у недељу.

Додаје се и то да је ухапшен по "наређењу тзв Основног суда у Митровици" а избацивање првог дела имена "Косовска" јасно показује да се мисли на илегални "Суд" при такозваној "републици Косово". Ово је нејасно тим пре што илегални "судови" шиптарских сепаратиста нису успостављени у Косовској Миторвици па је неразумљиво ко је уопште и по ком основу могао да изда такво наређење. Због тога остаје сумња да се напросто ради о још једном у низу случаја застрашивања, малтретирања и приморавања Срба да напусте Косово и Метохију. Ово потврђује и део који каже да је ухапшени одмах "одведен на издржавање казне" без икаквог судског процеса па макар и лажног пред сепаратистичким илегалним "судовима".

Овакви поступци били су незамисливи све док ачић са шиптарским терористом Хашимом Тачијем није парафирао договор у Бриселу а Вучић га унапредио, развио и на крају са Харадинајем склопио нови пакт искључиво у корист овог терористе.

#Jarinje, #Srbin, #Hapšenje, #Policija, #Kosovo, #Metohija, #Srbija, #Sever, #KosovskaMitrovica, #Zatvor, #Dačić, #Vučić, #Vlada,
Потписом у Бриселу српски народ и део државе предати шиптарским сепаратистима, на чијем су челу махом припадници терористичке "УЋК.







Лажни, такозвани "избори" који ће уследити овог месеца још један си корак у изградњи шиптарске "државе" на простору Косова и Метохије што у потпуности помаже актуелна Влада Србије инсталирањем криминалних структура у сепаратистичким институцијама а под заједничким именом "рпска листа". та опција подстакла је и друге да узму учешће у овом злочиначком подухвату који за циљ има отимање Косова и Метохије од Србије.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. НЕКА НАМ ЈЕ БОГ У ПОМОЋ....

    ОдговориИзбриши
  2. Ово није издаја,већ "ВЕЛЕИЗДАЈА".
    Пре пар деценија се зато кажњавало смрћу-стрељањем,вешањем.
    А сада колико видим се велеиздајници поносе тим.
    Боже,буди нашем брату Србину на помоћи а велеиздајницима пошаљи само оно што су заслужили.
    Србска влада је антисрБска и то је ДНО ДНА.
    СРБИЈО,ПРОБУДИ СЕ !!!
    ☦СССС☦

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине