Вести:

Thursday, October 5, 2017

Графити ''УЋК'' исписани у селу Врбовац код Клокота (ФОТО)

Thursday, October 5, 2017 | КМ новине 0

Графити ''УЋК'' исписани у селу Врбовац код Клокота (ФОТО) Графити непријатељске садржине "УЋК", са намером да подсете на терористичке јединице косовских Шиптара, исписани на неколико места у српском селу Врбовац у Косовском Поморављу.
На неколико места у овом селу појавили су се графити непријатељске садржине највероватније са циљем да застраше овдашње српско становнитво које живи у албанском окружењу.

Како КМ Новине сазнају од овдшњих Срба "ови графити су осванули јутрос у нашем селу. Написани су преко ноћи и нико ништа није видео. Неко од мештана је са првим мраком прекречио све графите тако да се све на томе завршило".


Графит и на асфалту / Фото: ФБ група "Село Врбовац"
Становници Врбовца наводе да нису видели да је тзв "косовска полиција" истражила случај али су из медија чули да су "покренули истрагу".

Тврде да нису уплашени овим гестом јер верују, и надају се, да ће се на томе завршити.


На зиду српског дворишта / Фото: ФБ група "Село Врбовац"


"Сви су тренутно окупирани (сепаратисшким) изборима тако да их ово и није много потресло. На овакве провокације сви су већ навикли и није први пут да видимо овакве графите у нашем селу" кажу за КМ Новине.

Још један на зиду српског дворишта / Фото: ФБ група "Село Врбовац"

Међутим, неким Србима овог краја је ово ипак привукло мало више пажње и изазвало револт те је један од њих прокоментарисао како су ово "Видљиви ефекти колације Александра Вучића, "Српске" листе и Рамуша Харадинаја". 


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.