Вести:

уторак, 17. октобар 2017.

НП ''Отаџбина'': Српско правосуђе на Косову и Метохији данас престаје да функционише

уторак, 17. октобар 2017. | КМ новине 10

17-ог октобра 2017. године српско правосуђе на Косову и Метохији престаје да функционише.





 

То је резултат договора председника Републике Србије Александра Вучића и председника самопроглашене републике Косово Хашима Тачија. Тако је још једна од институција српске државе демонтирана и предата у руке сепаратистима.

Наравно, све је то противно важећем закону о правосуђу и важећем Уставу Републике Србије. Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане Србије да се садашњи председник на Миросављевом јеванђељу обавезао да ће поштовати важећи Устав.
 



 

Само који месец пре тога Александар Вучић је српску државну компанију Телеком на Косову и Метохији приморао да оде под јурисдикцију важећег правно-економског система сецесиониста из Приштине. Срби који живе на КиМ ако желе да користе услуге српске компаније у обавези су да прихвате лична документа самопроглашене републике Косово јер без њих, како руководство компаније каже, њихове услуге се не могу користити.

Српске судије на Косову и Метохији положиће заклетву или испред Хашима Тачија, кога швајцарски адвокат Дик Марти сасвим оправдано оптужује за трговину људским орагнима Срба а такође се налази на потерници МУП-а Србије због убиства српских полицајаца.



Друга могућност је да заклетву положе испред садашњег председника владе Рамуша Харадинаја, кољача српске деце, како га назива председник Србије Александар Вучић. Иначе, обојица су изабрани гласовима тзв. Вучићеве Српске листе.

Оваква убрзана предаја ингеренција српске државе на Косову и Метохији од стране Александра Вучића пада у време када председник Србије позива на унутарсрпски дијалог. Позив на дијалог је бесмислен имајући у виду да све што је могао да уступи сепаратистима у Приштини Вучић је већ предао. Ових дана због јавног мњења у Србији, а да би маскирао издају коју пуних пет година одрађује на Косову и Метохији, председник Србије громогласно од ЕУ захтева да му се објасни разлика између КиМ и Каталоније. А онда када су ови из ЕУ мало јаче подигли тон он је престао да тражи објашњење правдајући се да то чини због Шпаније.

Српске судије на Косову и Метохији које одбију да буду део сепаратистичког правосуђа Приштине остаће без посла. Слично се догодило и са више од 1000 припадника МУП-а Републике Србије који и дан-данас после пет година своју правду потражују по судовима. Нормално је да је све то против закона, међутим, то не спречава диктаторски режим Александра Вучића да гази Устав и закон Републике Србије. Занимљиво је да државни медији Александра Вучића проглашавају најбољим студентом Правног факултета. Не дај Боже шта би било да је рецимо био најгори студент када као најбољи чини овако крупне правне преступе.

PS

У последње време навијачи и Звезде и Партизана, па и државне репрезентације, не скандирају више „Косово је Србија“. Нису издржали притисак јуришних СНС бригада које у многоме подсећају на некадашње нацистичке. Једино још одбојкашице Србије певају песму о Видовдану са којом су се попеле на европски трон.

По председнику Србије овакве митске песме нас воде у прошлост а не у будућност.

Ако желимо европску перспективу и навијачи и спортисти би, рецимо, могли да певају ову песму:

Хвала теби, ој Бугојно граде, што нам Ацу и Андреја даде.




Косовска Митровица
15.10.2017. године
Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

10 коментара:

  1. АВ ЈЕ ВЕЛЕИЗДАЈНИК ТРЕБА ГА СРУШИТИ МИЛОМ НА ИЗБОРИМА ШТО ЈЕ ПОЖЕЉНО ИЛИ СИЛОМ ДРУГЕ НАМ НЕМА:ДО ГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ!

    ОдговориИзбриши
  2. Трибина навијача Црвене Звезде на свакој европској утакмици је била улепшана прелепом кореографијом са грбом Косова и Метохије и праћена песмама о Космету...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. И први су званично дали подршку оснивању тзв "републике Косово", такође реалност: http://www.kmnovine.com/2015/03/st_31.html

      И то није први пут. Шта ћете кад су навијачки клубови у рукама режимске мафије. Баремс е не хвалите пуком сценографијом.

      Избриши
  3. Слажем се ја са вашем мишљењем о режиму и систему ,али поистовећивати спорт са политиком и притом ругати се једином тврдом бедему који и даље функционише и базира се на српству и очувању вредности (ту се не слажемо), а даље та утакмица колико сам и тада могао да видим је била јако добро посећена ,као и било где када игра наш највећи клуб и на тој утакмици се виорила српска застава преко целе трибине ( ЧИНИ МИ СЕ ) ,народ на Космету је био пресрећан ,стадион је био пун ... Политика у другом плану ,а што се тога тиче ту се слажемо ..Поздрав

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Можете да не желиет да сагледавате целокупност али штета која је нанета великом промоцијом шиптарске "државе" неупордиво је већа од тробојке која се вјорила на тим трибинама и видело је неколико тамошњих Срба. То не значи ама баш ништа, па ни њима, никакву промену није донело. Али је учврстило позиције издајника и подржало ШИПТАРСКУ ДРЖАВУ а не српски народ. Ако вам баш то толико није јасно, ти играчи су се срели и подржали ШИПТАРСКЕ ЧИНОВНИКЕ У ВЛАДИ ХАШИМА ТАЧИЈА а данас Рамуша Харадинаја, српски народ је све то само посматрао. Ни ми не желимо да сагледамо сво зло око себе али морамо, то је једини начин да НЕ почнемо да му служимо "не пимећујући га" и једини начин да се са њим боримо. ЈЕДИНИ. Искрена намера наспрам извршеног злодела је потпуно ништавна. Жао ми је да Ви лично морате да се у овом дијалогу сусретне са чињеницама које наводим, јер то треба предочити навијачима, масама, а не јединки ма ко она била. Срдачан поздрав од редакција КМ Новина и Срба са КиМ!

      Избриши
  4. Не разумем како ФК Црвена Звезда,који је српски клуб и ФК Грачаница у koме играју само срби , промовишу шиптарску " државу" ,када се меч игра у Грачаници и виоре се српске заставе , сви учесници спортског догађаја су припадници српске националности ,то што су поједини политичари изманипулисали фудбалере и ФК Црвена Звезда зарад неког личног профита и свог бољег положаја у друштву и тако се нашли поред њих и у тој организацији меча ФК Црвена Звезда и ДЕЛИЈЕ за то нису криве. Не можете их бацати у исти кош са људима из политичких кругова ( који су се ту нашли не зато што воле Звезду,већ због ситних личних и политичких поена) ... ФК Црвена Звезда је на Космет дошао искључиво из добронамерног разлога , а то је хуманитарна утакмица и мало радости за људе са Космета ,а како су то политичари искористили и у које и какве сврхе то није питање за ФК Црвена Звезда и њене навијаче! Још једном ако сматрате да ДЕЛИЈЕ након свих својих хуманитарних акција и хуманитарних концерата широм Србије и региона не покушавају да помогну народ са Косова и очувању српства и њене територије у целости ,онда је ипак грешка до вас...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Пријатељу, то што ти нећеш да разумеш, није до нас него до тебе. Ми смо т све лепо објаснили. То што они "србују" на 200 квадрата, виде они. Медији који исто тако подржавају издају, пренеу вест да је то тако а у ствари није. Нико од њих НИЈЕ ИЗМАНИПУЛИСАН јер смо СВИМА послали писма у којима смо детаљно објаснили, као што је објашњено у оном тексту. Сви су имали оправдање за то што раде. СВЕСНО су подржали шачицу издајника и шиптарских плаћеника како би промовисали њихову творевину у којој "Срби живе" и где је Србима "добро". Иста лаж коју сада форсира Вучић и његов издајнички режим како они "помажу Србе" а у ствари нас гурају у шиптарски систем и помажу Шиптарима да заокруже своју творевину. Нису то ситни него најкрупнији поени а историчари у будућности ће свакако баш овај гест истицати као један од оних којима су Шиптари подржани а српска јавност преварена. Твоје дечије одбијање да прихватиш истину је проблем који је твој лични и у теби и који не желиш да га разумеш. А просто је скроз.

      Избриши
  5. ... Истина је једна ,да ФК Црвена Звезда није у Грачаницу отишао да би подржао издајнике и шиптарске плаћенике и то што се на челу цркве доле налази Теодосије па није имао ко други да их прихвати у обиласку манастира Грачаница ,не значи да исти њега подржавају. Манастир Грачаница је старији и од вас и од мене и од играча и Теодосија и свето је српско место на светој српској земљи ,па нормално је да кад долазе на Космет посете манастир Грачаницу ,а то што су њих доле дочекали ваши и наши противници са Рамушеве листе, опет вам понављам није питање за ФК Црвена Звезда и ДЕЛИЈЕ... Волео бих да видим каква сте то писма упозорења и коме и када слали ! Понављам Звезда игра на Косову због срба ,а не због политичара и неких тамо попова и којекаквих лопова!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Јеси ли ти стварно толико наиван или је у питању нешт друго?

      Шта да је био Харадинај и да никог другог није било, јел то у реду? Наравно да није. Зато не трабуњај о светој земљи а правдаш теодосија. Осим тога, како су сви званично јавили, ОНИ СУ ДОШЛИ ДА СЕ СРЕТНУ СА ШИПТАРСКИМ ЧИНОВНИЦИМА а успут су одиграли и утакмицу. И хвала Богу што постоје такви као ти па им је све много лакше да изблефирају. иолопоклонство које показујеш величајући играче комунистичког фудбалског клуба који и јесте основан са циљем замајавања народа, је допринело да пропаднемо оволико. Може да се вади да је због Срба али се НИСУ СРЕЛИ СА СРБИМА и са представницима КОЈЕ ЈЕ НАРОД ИЗАБРАО него са шиптарских лихтарама. У невероватном сте проблему и то ће помоћи да нестанемо, одбијање да се сагледа иситна и да се уђе у борбу. то је највећа подршка свим злочинцима која им може бити пружена. Уживај у заблуди, ми имамо посла. За писани и други материјал обратите се редакцији путем мејла.

      Избриши
  6. Пратећи кошаркашке утакмице угледам клинса са мајицом, на грудима звезда црвена, а на леђима "четници север"

    И сада, како то "реалност" да скапира?!
    Лакше би зиду објаснио!
    Он није чуо да живимо у окупацији, да шиптари и усташе заступају његове интересе!
    Реалност, цццццц

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине