Вести:

четвртак, 14. септембар 2017.

И Путин кроз ''Српску листу'' подржао Харадинаја у последњој фази стварања ''велике Албаније''

четвртак, 14. септембар 2017. | КМ новине 1

Како преносе режимски медији из Београда, странка Владимира Путина подржала је Вучићеу "Српска листу" која је и омогућила да на чело албанских сепаратиста на КиМ дође зликовац Рамуш Харадинај.

Неочекивана подршка стигла и од Путина






Политичка партија председника Русије Владимира Путина 'Јединствена Русија' подржала је данас Вучићеву такозвану "Српску листу" преноси режимски лист "Вечерње Новости". Како та странка у свом саопштењу наводи "подржала је настојања СЛ да се делујући у приштинским институцијама (то јест квази-институцијама шиптарских сепаратиста) избори за права и побољшање положаја српског народа на КиМ" што је бесмислица иза које стоји отворена подршка албанским сепаратистима и њиховој тендецијама да затру и последње трагове српског постојања на овом простору.

Председник Српске листе, ватрогасац из Косовске Митровице Горан Ракић, и директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић који са поносом истиче своје јеврејско порекло по мајци и ондашњи начин размишљања којим спроводи политику, састали су се са делегацијом Јединствене Русије у Москви, коју је предводио заменик секретара Генералног савета те партије Сергеј Железњак. Нема сумње да је и руска страна прихватила инструменте Вучићеве манипулације јавности јер је истакла да је "остварено политичко јединство српског народа на КиМ" које "треба да буде подврђено и на предстојећим локалним изборима" што је флоскула коју српски режим користи како би прикрио своје анти-државно деловање и подршку сепаратистима са Косова и Метохије.

Апсолутна је лаж да је Вучићева марионетска листа, коју чини полуписмени људи из света нижег криминалног ранга, остварила јединство Срба на КиМ. Управо се дешава супротно, беспоговорним послушницима Вучићеве политике ни једног тренутка није пало тешко да зажмуре на бројне криминалне активности усмерене против свих оних Срба који нису желели да се одрекну своје државе у корист интереса албанских сепаратиста што је једина "политика" коју Вучићева тзв "Српска листа" води.


Творац "Српске листе"

Ђурић је лаж српског режима о ситуацији на Косову и Метохији још једном поновио и у Русији рекавши да "први пут од 1999. године влада привремених институција самоуправе у Приштини зависи од српских гласова и да је то шанса за побољшање положаја, безбедности и услова за опстанак српског народа у покрајини". По обичају и ово је супротно од истине према којој је управо такозвана "влада" албанских сепаратиста захваљујући подршци њиховом систему коју пружа Вучићева листа, по први пут добила легитимитет да оствари своје тежње о стварању још једне албанске државе на Балкану што ће де-факто значити прогон или асимилацију преосталих Срба, а поучени искуством српског народа у Албанији после 1912., можемо да кажемо да ће то представљати његов потпуни нестанак на овом простору.

Новости још преносе да је Ракић "захвалио руским колегама на недвосмисленој подршци" па остаје нејасно да ли припадницима руске ватрогасне службе или је мислио на руске политичаре.

"Овај састанак је доказ нераскидиве везе српског и руског народа. Веома смо захвални на подршци Српској листи и српком народу на КиМ. Развијаћемо регионалну међупартијску сарадњу у будућности", додао је Ракић који се управо налази напозицији одакле се раскидају не само везе српског и руског народа већ и српског народа са КиМ са својом државом Србијом.

Овакви догађаји не остављају простора сумњама да је руска страна још једном у историји издала Србију и њен народ који покушава да се одупре притисцима издајника у својим редовима и страних сила који координисано раде на његовом нестанку. Посебно што је тема разговора Путина и Вучића у Пекингу била и "велика Албанија" односно опасност по српску државу и народ коју њено стварање доноси а ушло је у последњу фазу, како су такође "Вечерње Новости" пренеле половином маја ове године. 


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. рекла казала па и ви да се мало спустите на тај ниво

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине