Вести:

недеља, 24. септембар 2017.

Амерички представници на КиМ траже законску заштиту криминалаца у политици

недеља, 24. септембар 2017. | КМ новине 0

Неформално Удружење грађана новинара Србије, огласило се поводом саопштења америчких представника на КиМ који захтевају "исправљање двосмислености" како би осуђеним криминалцима било могуће бављење политиком.

Представник илегалне америчке канцеларије,  тзв "амбасаде", на Косову и Метохији са шиптарским новинарима








  • Поводом америчке подршке политичким активностима криминалаца на КиМ

Саопштење, којим реално осликава своју лицемерну политику, издало је представништво САД у Приштини које себе неисправно назива "америчком амбасадом на Косову" (погрешно јер у свакој земљи може постојати само једна амбасада а на тлу Србије Америка је већ има у Београду).

Наиме, они изражавају жаљење због одлуке о прихватању кандидатуре, за квази-изборе на КиМ, више лица која су раније правоснажно осуђивана за кривична дела. Број тих лица разликује се у извештајима оба илегална представништва, и америчке Канцеларије и тзв "Изборне комисије" из Приштине. 

Ова "комисија" при нелегалном систему шиптарских сепаратиста, одлучила је да верификује 63 кандидата који су раније правоснажно осуђивани за разна кривична дела, што чак и њихов систем строго забрањује, а које је пре неколико дана одбила. И овде су шиптарски сепаратисти показали своје право лице јер су њихове кандидатуре најпре поништили а затим, по препоруци сопственог тзв "Врховног суда" (при систему косовских сепаратиста), игнорисали и своје прописе.

"Ми разумемо одлуку ЦИК-а, али позивамо релевантне "државне"* институције да исправе било какву правну двосмисленост у овој одредби пре следећег изборног круга на Косову. Верујемо да бирачи траже кандидате без мрље криминала", наводи се у саопштењу америчког представништва у Приштини које наводи да је реч о чак 89 кандидата правоснажно осуђених за криминал.

Америчка страна, која је злочинима креирала ову унапред мртву творевину шиптарских сепаратиста, поред наводног жаљења због верификације, није позвала да се испоштују макар њихови "закони" и уобичајена минимална правна норма важећа за сваки други цивилизовани део света, већ јавно предлаже да се промени или укине правило које забрањује криминалцима да се баве политиком. Американци смешном фразом нуде сепаратистима идеју која би, како орвеловски кажу "исправила било какву правну двосмисленост у овој одредби пре следећег изборног круга на "!

Шта је двосмислено у прецизирању забране кривично осуђенима да се баве политиком? Наравно, апсолутно ништа. Ово једноставно представља пример званичне подршке криминалцима који су спремни да испуњавају све захтеве који се ставе пред њих. Двосмисленост Американцима заправо значи уклањање сваке могућности која би кочила остваривање њихових намера.

Можда би смо могли да поверујемо у искреност саопштења али када се не би тако живо сећали свих лажи које су послужиле као оправдање за НАТО агресију, која је сама по себи била злочин! Па још поред тога и додатно била супротстављена и свим важећим међународним законским прописима који забрањују напад на суверену државу, каква је била Југославија коју су чиниле Србија и Црна Гора, чак и када постоји основ за то а не у случају када се држава сасвим легално брани од унутрашњег тероризма. Не само да су безочно слагали за масовне злочине над Албанцима, већ су својим нападима из ваздуха изазвали масовни прогон Шиптара са КиМ који је почео неколико дана након бомбардовања а по окупацији Косова и Метохији омогућили споровођење геноцида над српским народом и свиме што је српско у пуном капацитету.

Данас траже од оних које је америчка Влада у тој ситуацији штитила кршећи све законе и прописе, не показујући ни најнижи степен морала, не да се придржавају закона већ да своје законе измене тако како би изгледало да се све спроводи у оквиру "легалног". Због чега другог ако не зато што су створили базу криминала, творевину коју већ многи у свету одавно називају "нарко-државом" а чије вође испуњавају на странице извештаја многих обавештајних служби као бескрупулозни мафијашки босови. Ако би таквима забранили да се баве политиком, не би остао нико ко би могао да прати кораке у америчком отимању Косова и Метохије од Србије а да при том делује као да је сам способан да то учини.

С тога ово америчко саопштење представља изванредан доказ њихове креације која је створена и додатно огрезла у криминалу па није у стању да никоме створи било какав бољитак јер добро јој никада није ни било приоритет а посебно када су Срби у питању. Свесни тога, Американци су у страху да ће изгубити структуру људи које могу да уцењују и контролишу како би суверено али у сенци, у потпуности и трајно завладали и овим делом света. Управо због тога им и одговара да се отвори могућност легалног учешћа у власти онима који су доказани криминалци и злочици јер су спремни на све а истовремено лаки за стављање под контролу.

_______________________________

*Без било какве исправке и наглашавања да се ради о нелегалној творевини на тлу КиМ, дакле Републике Србије, ово саопштење су пренели и неки медији који извештавају на српском језику. Тако су још једном узели учешће у извештавању које је већ постало свакодневница, због чега су себе учврстили у позицији прекршиоца највиших законских одредби правног система Републике Србије што их неминовно доводи пред Суд за велеиздају коју свесно чине већ извесно време. А нема сумње да ће се и за то, у догледно време, створити услови.

Суђење свима који су учествовали у отимању, али и процесу издаје Косова и Метохије, биће међународни пример поштовања права и закона када судски процес буде отпочео а пресуде донесене онако како за ова тешка кривична дела и прописује српско правосуђе.



23.09.2017.

Неформално Удружење

новинара грађана Србије
Са седиштем на Косову и Метохији


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине