Вести:

четвртак, 21. септембар 2017.

Аргументе против чланства сепаратиста са КиМ у ИНТЕРПОЛ-у, да пружи онај ко им помаже у стварању државе?

четвртак, 21. септембар 2017. | КМ новине 0

Сасвим је очекивано да САД подрже чланство сепаратиста са КиМ у ИНТЕРПОЛ-у, како ових дана пишу домаћи медији.




Не само криминалне већ и злочиначке радње и њихове починиоце Америка подржава међу албанским сепаратистима на КиМ још од деведесетих година прошлог века. Ради довршавања фасаде о добрим момцима који су помогли шиптарским "борцима за слободу", Америка ће подржати ову своју војну творевину за чланство у тој организацији и на селедећој Генералној скупштини ИНТЕРПОЛ-а у Кини крајем овог месеца.

Много је већи проблем то што ће у Пекингу аргументе Београда по овом питању бранити делегација Србије предвођена потпредседником владе и министром унутрашњих послова Небојшом Стефановићем.

"Очекује нас веома тежак дипломатски задатак, али смо уверени да снагом својих аргумената можемо да осујетимо намеру Приштине и њихових савезника да такозвана држава Косово постане пуноправни члан Интерпола", поручио је Стефановић.

Који то аргументи могу бити валидни и ваљани када се на челу српског тима налази човек који је, као председник Народне Скупштине Србије у то време, распустио општинске администрације четири општине на северу КиМ како би ова шиптарска монструм-творевина могла да успостави своју пуну власт на целој територији КиМ?

Припаднике своје службе, српског МУП-а на Косову и Метохији распустили и интегрисали у редове дојучерашњих активниих терориста који су баш припаднике ове српске полиције највише убијали?

Као да то није било довољно још је и српска Влада слала своје јединице да лажне изборе сепаратиста обезбеђују али и успоставила царинске пунктове шиптарске пара-државе које, са наше стране, обезбеђују припадници српске полиције. 

Да ли уопште такав тим може да пожели да пружи макар један ваљани аргумент против чланства сепаратиста у овој међународној безбедносној организацији, иако су баш сви у српским рукама? У овом тренутку, вероватна је само аутодеструкција српског тима.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине