Вести:

недеља, 17. септембар 2017.

Сепаратисти са КиМ новчано помажу САД, свог милионског донатора и сарадника у шверцу

недеља, 17. септембар 2017. | КМ новине 0

Илегална "влада" шиптарских сепаратиста на окупираном Косову и Метохији, помоћи ће опоравак америчког града Хјустона, погођеног ураганом Ирма, са 100.000 долара преноси РТВ Пулс из Шилова.

Х.Тачи и Џонатан Неш потписују уговор у Вашингтону 12. септембра, ове године. / Фото: (MCC)






Ако би ова порука била преведена на неки ванземљаски језик, када би такав постојао а не постоји, можда би тада "њима" и звучала симпатично, хумано, људски... Међутим, ми нисмо ванземаљци а и језике довољно добро разумемо.

Овај гест је акт подаништва које се жели истаћи у овако битном моменту како би Американци имали на уму да они због којих су окупирали Косово и Метохију, протерали српску војску, полицију и народ, те асистирали при рушењу и паљењу светиња и споменика, то памте и биће заувек захвални на томе.

То је поруком потврдио и Хашим Тачи, кога од суочавања са законом управо чува америчка администрација, а који је поздравио одлуку де буде издвојено: "100.000 долара за америчке породице које су погођене ураганом Харви, у Хјустону. Захваљујем се премијеру Харадинају (кога је Вучићева "Српска листа" довела на власт) и свим министрима за ову одлуку. Ова подршка је симбол и захвалност за изузетну подршку коју је Америка дала нашим људима," поручио је Тачи, преноси РТВ Пулс.

Да суму, али ни гест, нико не схвата озбиљно осликава чињеница да је такозвани "председник Косова" свој захтев о додели помоћи САД, почетком септембра, својим сарадницима упутио путем Фејсбука.

Да је реч о маркетиншком трику без икакве сумње, сведочи и то што су 12. септембра, организација америчке Владе "Корпорација Миленијумског изазова" (MCC) и такозвани "председник Косова" Хашим Тачи, потписали у Вашингтону уговор о програму за подршку "економског развоја, одговорности и транспарентности" вредан 49 милиона долара (Kosovo Threshold Program), са намером да смање сиромаштво на КиМ.

И поред овог смешног поређења стања ствари, пријатељство и подаништво се могло и много издашније исказати јер познато је да су управо челни људи сепаратистичке тзв "владе" на КиМ истовремено водећи људи организованог криминала у овом делу Европе (кликни да видиш извештај БНД-а који су КМ Новине прве у целости обавиле на српском језику) чија се добит мери милијардама на годишњем нивоу када се узму у обзир не само активности трговине дрогом већ и оружјем, људима, регрутима који ратују за рачун исламских фунадмаенталиста и терориста широм света.

Но, рекло би се, да је америчка Влада која све ове активности штити и чију организацију потмомаже јер је и сама укључена у ове црне токове новца кроз камп Бондстил, сасвим задовољна сумом до које на овај начин стиже. Све остало је, као што смо рекли, ствар маркетинга.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине