Вести:

петак, 18. август 2017.

У сред поста - Теодосије испија пиво на Бир Фесту! (ВИДЕО)


У сред поста - Теодосије испија пиво на Бир Фесту! (ВИДЕО) Бир-фест, који се одржава у току Богородичиног поста, посетио је и узурпатор трона Епаргхије рашко - призренске Тедосије Шибалић, преносе српски медији.

#Bogorodicin, #post, #Teodosije, #Sibalic, #pivo, #beer-fest, #Eparhija, #Crkva, #jeres, #ekumenizam, #bezakonik, #oceubica,








Врло усхићено али истичући то у први план, већина срских медија пренела је вест да је фестивал у Београду, Бир - фест који се одржава прве недеље Богордичиног поста, посетио и Теодосије Шибалић који је за ту прилику дошао из неканонске управе ЕРП у Грачаници а појавио се у друштву директора Канцеларије за Косово и Метохију. Разлог доласка је промоција пива које се од недавно производи у манастиру Бањска на северу Косова и Метохије.

Разврат који се на овај начин промовише, није забележен у историји Српске православне цркве до сада. Овај скандалозни и дубоко анти-хришћански потез, осмишљен је и директно уперен ка одвраћању Срба од православне вере, њиховом раслабљењу и гашењу националног осећања које се јавља при помену Косова и Метохије. Без сумње Теодосије, дугогодишњи сарадник албанских сепаратиста са КиМ који је пучем извршеним 2010. године а уз помоћ америчке администрације дошао на место надређеног у страдалној епархији рашко - призренској, чини све како би разорио срж српског националног бића убијајући сваку нит која нас везује за Свето Косово и Метохију.

Осим што носиоцу епископског чина не приличи да се ноћу "вуцара" по рок-концертима испијајући па још и промовишући пиво за које је изградио производни погон у једној од српских светиња која је тако постала прва "православна" пивара на Балкану, овај чин је још мрскији тиме што је почињен прве недеље Богородичиног поста! Правило за овај пост које Православна Црква прописује налаже да се он проводи у тиховању и уздржању од прекомерног јела и пића те се конзумира искључиво храна припремљена на води и без састојака животињског порекла а од пића никакав алкохол не долази у обзир.

Правило за прву недељу Богородичиног поста са означеним даном када је Теодосије испијао пиво на рок - концерту.

Наравно током поста подразумева се уздржање од  непримереног понашања а посете рок фестивалима се не узимају као прикладне чак ни ван постова.

Медији не преносе слику са Косова и Метохије из манастира који су заустели, не говори се о томе да је у храмовима све мање верног народа који је видео да свештенство ни у траговима није забринуто за своју паству и духовно стање већ их искључиво интересује материјално. Свештеници и монаси се баве политиком и то оном у корист шиптарских сепаратиста и повлађују српским властодршцима који чине издају Косова и Метохије. Манастире данас Срби посећују у оквиру радне обавезе. Аутобусе који их одвозе плаћају општине а директори раднике телефоном позивају да се окупе на договорено место како би напунили светиње за потребе камера које ће тако пренети лажну слику о стању у Епархији рашко - призренској. Многи од присутних на Литургије долазе по први пут у животу!

Ако се ко и пита због чега је то тако, нека погледа видео у коме се у току поста испија пиво док у позадини трештe рок - музика и псовке:




Већ смо раније објавили писмо верника из Косовског Поморавља који је писао о животу и раду теодосијевог заменика:




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

4 коментара:

  1. Није фер теодосије је добио мање пене 😢😄

    ОдговориИзбриши
  2. Маркс је био Јевреј који је знао да су; Јевреји 2 пута успостављали комунизам и оба путасу умало остали без народа-нације пасу јако добро знали како ће комунизам да утиче на свет; нације, народе, радникае, пролетере... (и вратилисусе; Јјудеизму ... нација без краја...)и кадаје Маркс одрадио део пројекта тада шаљу Лењина који је (опет) био само, марионета запада и... а кадасу га поставили и када је уништио Русију створиоје СССР Јевреји и Ватика (каснијесе укључују коропорације са својм присилама и методама), су тај успех покушале да искористе како би брже створили Нови Светски Поредак, проћиће исто! Свет лагано схвата ПРЕВАРУ !https://youtu.be/1pla1sUj2Dg

    ОдговориИзбриши
  3. Разврат и срамота!!!
    И молим вас да не мешате Цркву и патријаршију. Глава СПЦ је Христос, а то што је патријаршија, као и остало свештенство,посрнула то се мора исправити.

    ОдговориИзбриши
  4. Е, мој црни Теодосије!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине