Вести:

уторак, 29. август 2017.

Србину (74) који је јуче ухапшен на КиМ, одређен притвор

уторак, 29. август 2017. | КМ новине 1

Такозвани "тужиоц" паралелног "Специјалног тужилаштва" при илегалном систему косовских Шиптара, издао је налог којим је јуче ухапшеном Богдану Митровићу одређен притвор од 48 сати.






Како тврди тзв. "косовска полиција" у Призрену, Митровића је после хапшења у Призрену, саслушао "судија" и по налогу "тужилаштва " одредио му притвор.

Богдан Митровић (74) из Сопине крај Суве Реке, изведен је из групе расељених Срба на начин како је то радила терористичка "ОВК" киднапујући српске цивиле оддеведесетих година до данас, и извршила геноцид над српским народом који још увек не може да обиђе чак ни своја узурпирана, уништена и попаљена имања и да се помоли на један дан у некој од срушених цркава, попут ове у Мушутишту, посвећене Успењу Пресвете Богородице на чији празник су и дошли.

Видео приказују: КМ Новине.

Седамдесет четворогодишњег Митровића, против кога је оптужница подигнута тек 18. јула ове године, из аутобуса је извело више наоружаних и униформисаних косовских Шиптара остављајући путнике у страху, неизвесности и дубоко потресене након што су видели и своје куће и имања у којима им је забрањен повратак, наневши им тешку психичку бол хапшењем једног од њих за кога сви тврде да није крив. Наиме, да јесте он свакако не би ни обилазио своје имање и доводио себе у опасност. Ово свакако представља само један од начина да на Србе буде извршен притисак како би одустали од повратка и не би нарушивали етнички хомогену слику становиштва искључиво шиптарског састава после 1999. године.



Медији посебно истичу чињеницу да је тзв "косовска полиција акцију извела по окончању литургије" и "након што су расељени обишли своја 'напуштена' имања (не са којих су протерани) у Мушутишту". На тај начин аболирају се сви злочини, рушење и прогон извршени од стране косовских Шиптара јер се у потпуности изостављају из информација које медији пружају јавности. Са друге стране у медијима косовских Шиптара води се жестока хајка против било каквог повратка Срба у којима се сви Срби називају "убицама" а за кривицу им се намеће одбрана од шиптарског тероризма током паклених деведесетих година које су снашле Србе на Косову и Метохији.

Срамно је да српске власти, које су ослободиле све шиптарске терористе ухапшене од деведесетих до данас међу њима чак и оне правоснажно осуђене, поводом хапшења и злочина који се спроводе над недужним Србима, издају само "најоштрија" саопштења којима у јавности перу руке од оговорности, показују да не желе да пруже било какву затиту и народ препуштају немилости косовских Шиптара.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању


1 коментар:

  1. Нажалост Срби неће да прихвате чињеницу, да није само Косово окупирано, већ и цела Србија и њом владају издајници. Да на власти у Србији од 1945г нису издајници и јевресјско-масонске слуге, не би било ни страдања Срба.
    Страдање Срба на Космету, осамдесетих, деведесетих и од 200о-те, до денас, не би било, да на власти у Србији нису безбожници, издајници и јеврејско масонске слуге. Све власти су спречавале полицију да делује против шиптарског терора и сепаратизма. Тако и ову издајничк власт која је данас у Србији, не интересују Срби ни у Србији, ни на Космету, већ је једино интерсује да буде што више на власти и да се све више обогати.
    Браћо Срби ако хоћемо да опстанемо и да постојимо, једино нам је решење да сви ко један, с вером у Бога устанемо против издајника на власти у Србији и ослободимо Србију, а кад буду видели шиптари да су Срби опаметили, сами ће побећи са Косова, главом без обзира. Овако шиптари знају да су на власти у Срби издајници Србског народа и шиптарски сарадници, и ради ће на Космету шта год пожеле.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине