Вести:

субота, 1. јул 2017.

Администрација тзв ''републике Косово'' наплаћиваће казне за паркинг у северном делу Косовске Митровице

субота, 1. јул 2017. | КМ новине 0

Наиме, како преноси РТВ Пулс из Шилова, градоначелник северног дела града, испред такозване "републике Косово", и функционер СНС-а Горан Ракић, најавио је да ће почети са наплаћиваем казни у висини од 12000 динара за непрописно паркирана возила.

Горан Ракић, тзв "градоначелник" по систему албанских екстремиста у оквиру такозване "републике Косово"


"Грађани који убудуће своја возила буду бесправно паркирали у пешачкој зони, у главној митровичкој улици Краља Петра, биће кажњени новчаном казном у износу од 12.000 динара, упозорио је шиптарски градоначелник по систему такозване "републике Косово", Горан Ракић.

"Подсетићемо да је пешачка зона, као што јој и сам назив каже, намењена искључиво грађанима како би они, са својом децом, имали део у центру града у коме могу да се опусте и уживају, без опасности да нечији живот може да буде угрожен возилима," истиче се из Ракићевог "кабинета". Вероватно је читав тим експерата из те области учествовао у изради елабората када су дошли до открића да и пакирани аутомобили могу да угрожавају нечије животе...

Даље се додаје да "Овим путем, локална самоуправа обавештава своје грађане да ће за бесправно паркирање на шеталишту, надлежне службе наплаћивати казну у износу од 12.000 динара". Нигде није речено да ће на тај начин изнуђени новац бити депонован у касу НАТО-албанске творевине такозване "републике Косово" за коју нико од овдашњих Срба није гласао нити жели да буде део тога!


С обзиром да многима није још увек јасно да је општина на чијем је челу Горан Ракић, заправо шиптарска, по систему тзв "републике Косово", прилажемо један документ из архиве који се не односи на догађај о коме пишемо али сасвим јасно илуструје функцију Горана Ракића. У врху документа видите грб такозване "републике Косово", члан 5. тог документа предвиђа његово ступање на снагу на дан објављивања у Службеном гласнику тзв "републике Косово" а у дну документа налази се потпис Горана Ракића, градоначелника општине "републике Косово".

Они који су зарад нешто новца, и искључиво из личних интереса, прихватили да издају државу Србију, данас брутално приморавају Србе да ту њихову одлуку прихвате да би они могли и даље да пуне сопствене буџете а Срби да прпремају терен за свој прогон. Јасно је да када заживи шиптарска монструм-творевина у њој места за Србе неће бити. Ови који сада народ управо на то наводе у међувремену ће се материјално довољно обезбедити да несметано "склизну" у бољи живот и лепше окружење, као што су то функционери и политичари са Косова и Метохије, који су свој део издаје већ спровели током претходних деценија, и урадили до сада.

Радови на изградњи пешачке зоне у улици Краља Петра, која је, како је српска страна раније саопштила, предвиђена споразумом о Ибарском мосту потписаним у Бриселу између Београда и Приштине - почели су новембра прошле године. Пешачка зона од Трга Кнеза Лазара до главног моста - отворена је по угледу на, како је још 2014. објаснио директор Канцеларије за Косово и Метохију, Марко Ђурић - Кнез Михаилову у Београду. Са једном малом разликом. Кнез Михаиловом из града стижете у парк, уређену шуму и Зоолошки врт а "Кнез Михаиловом" у Косовској Митровици из града долазе хорде острашћених албанских екстремиста који су до сада узели на хиљаде српских живота и уништили све српско чега су могли да се дохвате. Директор Канцеларије за Косово и Метохију је то "заборавио" да дода, вероватно претераном заузетошћу да исто спроведе у дело.

Како један Србин из Косовске Митровице недавно рече "народ је притеран уза зид, и више нема куда, тако да се не могу предвидети баш сви потези и ништа није искључено".




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине