Вести:

петак, 28. јул 2017.

Након вести о шлемовима за ''војску Косова'' оборен портал ''Уједињење''!

петак, 28. јул 2017. | КМ новине 0

Након вести о шлемовима за ''војску Косова'' оборен портал Уједињење! "Портал УЈЕДИЊЕЊЕ оборен је, односно хакован, у сриједу ујутро непун сат времена након поноћи" јавили су из уредништва овог портала.

#portal, #ujedinjenje, #oboren, #hakovan, #haker, #sajt, #mediji, #kosovo, #metohija, #km, #novine, #crna, #gora,


У саопштењу поводом овог догађаја, које су из редакције овог портала проследили медијима, подсећају да су "током последњих пет дана функционисања, до сриједе у раним јутарњим сатима, објавили неколико интригантних текстова.

Први - прилог о томе како су из магацина у Крњешевцима транспортовани шљемови за ''Војску Косова''⇗ директно у Приштину иако су, на основу информација БИА-е, прије тога заплијењени од стране српских државних органа.

Други - извод из аудио записа током конципирања бласфемичног текста Демократског фронта против одборника Митра Вуковића из Подгорице.

Трећи – ''роковник'' са конкретним подацима и доказима, о прогону владике Филарета из Милешевске Епархије са доказом како су владике Српске цркве, поводом тога, дискутовали и гласали на Светом Синоду и Сабору.

Четврти - фрагметни дописа Андрије Мандића једној амбасади у Подгорици са циљем да се дискредитује уреднички тим дневних новина ''Дан'' и да се оснује ''Нови Дан'' као средство обрачуна са Николом Марковићем и Славицом Јовановић.

Молимо све оне који вјерују у слободу медија и наше пријатеље који су навикли на портал УЈЕДИЊЕЊЕ, да буду стрпљиви. Ускоро ће УЈЕДИЊЕЊЕ поново бити на Вашим компјутерима и паметним телефонима" обећава уредништво овог младог али све утицајнијег портала.

Такође најављују још екслузивних прилога "који ће поново таласати јавност" а све то "како би се и наши пријатељи и противници увјерили да смо медиј слободе, истине и пониженог српског народа, а не осветничка или драмска секција".

Уредништво најављује и да ће са поновним покретањем сајта објавити и информације са које је адресе оборен овај портал.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине