Вести:

петак, 28. јул 2017.

''Српска вертикала'': Председниче, зовите народ на дијалог о Косову и Метохији!

петак, 28. јул 2017. | КМ новине 0

''Српска вертикала'': Председниче, зовите народ на дијалог о Косову и Метохији!
Удружење "Српска вертикала" обратило се александру Вучићу отвореним писмом и дало неке смернице за "унутрашњи дијалог" о Косову и Метохији који је најавио. Писмо преносимо у целости:

#Удружење; #Српска; #Вертикала; #Вести, #Косово; #Метохија; #Србија; #КМ, #Новине; #Марко; #јакшић; #Udruzenje: #Srpska; #Vertikala; #Marko; #jaksic; #Kosovo; #Metohija;

ГОСПОДИНЕ ПРЕДСЕДНИЧЕ, ЗОВИТЕ НАРОД НА ДИЈАЛОГ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ!

Господине председниче,

По Вашем повратку из Америке на нашем политичком небу очигледно је панично убрзање српске историје и стицање нових увида од стране спиноване прес службе под Вашом контролом. Питање над питањима, ви решавате у кругу својих пријатеља и поданика и другосрбијанских опозиционара контролисаних ко зна из којих центара моћи.

Ако сте мислили да покушајем промене свести српског народа и апсолутном контролом над свим полугама власти можете у рукавицама вршити чин велеиздаје, грдно се варате. Срби неће прогутати Вашу прљаву игру са „другарима са Запада“ и лицемерје које је постало Ваш заштитни знак. Бусате се у Ваше груди патриотске и говорите у име свих нас, а добро знамо да они који причају стално о својој неустрашивости и нису баш они за које се представљају. Оно што знамо да следи по уходаној матрици је навала тзв. независних аналитичара и поданика из институција система под вашом контролом који ће егзалтирано клицати како је дијалог о томе чије је наше Косово и Метохија, права ствар и једино могуће решење.
Зато Вас молимо да нам одговорите на следећа питања:
  1. Шта сте обећали америчким званичницима приликом  Ваше последње посете?
  2. Одакле баш сад потежете питање статуса Косова и Метохије и позивате на дијалог и да ли је ово само чудна временска коинциденција?
  3. Зашто не поштујете Устав Републике Србије и међународно право?
  4. Да ли на овај начин желите да заобиђете рефендум и вољу народа и да на исти начин, као и Ваш ментор из Црне Горе, “прогурате“ најзначајније одлуке по српски народ кроз Ваш поданички парламент?
  5. Да ли нас поред промене свести чека и вађење срца из груди?


Господине председниче,

Како радили, тако Вам Бог помогао!

Одбор за медије покрета
”СРПСКА ВЕРТИКАЛА”



Овај покрет је такође објавио на свом званичном сајту да они пружају пуну подршку брату и саборцу др Марку Јакшићу и да у потпуности стоје иза писма упућеног председнику Србије Александру Вучићу.⇗


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине