Вести:

Sunday, July 23, 2017

Ниш: Албански дечак на лечењу са мотивом ''велике Албаније''

Sunday, July 23, 2017 | КМ новине 0

Ниш: Албански дечак на лечењу са мотивом ''велике Албаније'' Клиничи центар Ниш, јуче: Албанци из Прешева довели дете у болницу у мајици са симболом такозване "велике Албаније".

#Ниш, #Велика, #Албанија, #КМ, #Новине, #Nis, #Velika, #Albanija, #linicko, #Bolnicki, #Centar,Фотографије су од синоћ почеле да круже друштвеним мрежама, а на њима се јасно види дечак коме је већ пружена медицинска помоћ, да на себи има мајицу такозване "велике Албаније".

На Косову и Метохији се сваки симбол државе Србије и Православни верски симбол сматра "националистичким инцидентом" због чега тзв "полиција Косова" прiводи оне који их на себи мају а одећу или предмете одузима. То, изгледа, никоме не представља препреку да одведе албанско дете у Ниш на лечење и то са истакнутим симболом изразито увредиве анти-српске идеје.

Тако су у Нишу на хирургији Клиничког Центра пацијенти фотографисали једно дете албанске националности из Прешева, које је на операцију доведено у мајици која на себи има симболе "Велике Албаније".

Лекари Клиничког центра у Нишу, као што и доликује професионалцима, нису насели на ову провокацију оних који су у то увели и злоупотребили дете покушавајући да га искористе за дневно-политичке сукобе а можда и да започну серију инцидената на тај начин.

Подсећања ради поменућемо да карте тзв "велике", или како све чешће кажу "етничке" Албаније, обухвата и српску територију ван Косова и Метохије која се простире до Ниша.

Извор: Косово-Метохија    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.