Вести:

субота, 15. јул 2017.

Ко је рекао Вучићу да пита када ће Србија у ЕУ?

субота, 15. јул 2017. | КМ новине 0

Одједном се појавила вест како Вучић пита "када ће Србија ући у ЕУ". Сутрадан је стигао и одговор... Ко је рекао Вучићу питао када ће Србија у ЕУ?

#Александар, #Вучић, #ЕУ, #Косово, #Метохија, #Европа, #унија, #Србија, #сепаратизам, #отимање, #безакоње, #света, #земља, #сепаратизам, #Албанци, #Шиптари, #КМ, #Новине, #Пропаст, #Издаја,
Илустрација: КМ Новине/2017


















Пише: Горан Петровић



Готово као никада до сада експресно се десило да је српској јавности по питању уласка у Европску унију изручен и одговор на тек постављено питање. Ако се погледа таква "пажња" представнка ЕУ и иста упореди са досадашњим односом према једним те истим представницима власти, не оставља се простора сумњи у одлично координисане медијске потезе. У ствари, ту нема координисања већ само - наређења и извршења.

Пре свега да подсетимо да су све анализе рапосложења српске јавности о односима према Европској унији и жељи да постанемо њени чланови, иако финансиранане и наручене из те исте ЕУ, увек показивале да Срби, огромном већином, не желе да буду део те Уније.

Разлози су многи од очигледног распадања које је у току и незаустављво је, преко тога да у њој сва важна питања води Немачка, као и наводне слободе и "права" грађана која у ствари латентно уводе сатанизам као основ савременог живота па до оног најважнијег - отимања Косова и Метохије. Баш на том пољу се ломе сва копља ЕУ и српског народа који јој се опире.

ЕУ је у предности јер поседује новац и моћ. Срби су у лошијем положају јер у својим редовима имају оне који би за новац и моћ издали не само све своје него и саме себе. Да им душу затраже продали би је за дневницу најамног радника и то половину од минималне. Све то би представили као свој лични успех. И то је "квака" којом се отварају врата пропасти кроз која дува хладни германски северац.

Александар Вучић је усхићеним погледом и нестрпљењем које деца показују у присуству јако вољеног а ретко виђеног госта, показао да му је све оно што Меркелова чини - изнад његових могућности али ће се свим силама потрудити да јој подражава. То је, уосталом, потврђивао речима. Онда, сећамо се и да је рекао да њему не пада на памет да се кандидује за Председника Србије! То је сасвим сигурно било тачно али је показује како се Вучић ништа и не пита. Оим можда хоће ли јавност моћи да види како његова жена изгледа или не, и то - можда...

Баш због тога је одмах након његове инаугурације, као што је из те Европске уније и најављено, уприличен сусрет на председничком нивоу између њега и Хашима Тачија. Његов човек Светислав Ивановић из Новог Брда, како су то писале КМ Новине, подржао је чланство Срба у шиптарским оружаним формацијама. А онда је Вучић упитао "а када ћемо ми у ЕУ"? Експресно, као никада до сада, стиже одговор "Када завршите преговоре са Косовом".

#Александар, #Вучић, #ЕУ, #Косово, #Метохија, #Европа, #унија, #Србија, #сепаратизам, #отимање, #безакоње, #света, #земља, #сепаратизам, #Албанци, #Шиптари, #КМ, #Новине, #Пропаст, #Издаја,

Досадашња пракса је показала шта то заправо значи. Сваки Бриселски сусрет српских и шиптарских сепаратиста је завршен кидањем дела српске државности на Косову и Метохији. Ипак, иако се уређење света какво познајемо урушава Запад жели да и после тог процеса Косово и Метохија не буду српски већ да ту буду стационирани они који ће увек и верно служити њиховим интересима. Наравно, ко би то боље од шиптарских сепаратиста?

Вучић је, барем по ономе колико га форсирају и држе као мало воде на длану на власти, једини у Србији који је спреман на све што тај Запад тражи да би остао још мало на власти, да би српском народу путем медија могао још мало да говори о свом "личном успеху". Да прода и сопствену душу Европи за половину најаднијег њиховог минималца, а да све то на крају кошта тај исти српски народ и историје, и колевке, и вере и, ако му то и допусти, и споствене душе за ону исту или још мању половину најбедније наднице. С тим, што ће то народ добити тек у обећањима, попут оних предизборних.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине