Вести:

недеља, 9. јул 2017.

Вучићев човек, повереник СНС-а, на заклетви ''војске Косова'' (ВИДЕО)

недеља, 9. јул 2017. | КМ новине 0

Прострујала је вест о педесетак Срба који су положили заклетву фамозној "републици Косово", творевини изграђеној на крви њиховог народа. Ипак, понешто је остало недоречено. Одакле тамо високи функционери Српске напредне странке?

Светислав Ивановић испред СНС-а на заклетви Срба тзв "републици Косово"












Сраман и понижавајући чин за српског војника јесте када уместо да служи својој држави и војсци, он полаже заклетву монструм - творевини изграђеној на тешкој несрећи његовог народа и геноциду чија је и сам жртва. Ипак, и то се догодило. Ти млади људи, срамота за своју државу и народ, постали су део "војске" која је заправо модернизована верзија оне "УЋК", терористичке организације, која је побила на хиљаде његових суграђана а стотине одвела у ропство из кога се нису вратили а о којима имамо само информације да су жртве трговине органима са чијим су се вођом, Хашимом Тачијем, на крају церемоније руковали.

За то су највише заслужни високи функционери Српске напредне странке на чијем је челу Александар Вучић, актуелни председник Републике Србије. Пре свих браћа Ивановићи, Светислав и Сретен.

Сретен Ивановић већ дуже време сарађује са шиптарским "официрима".








Нешто више од педесет Срба, младића "од зла оца и још горе мајке" како то народ каже, не отмицама као у доба Османлија већ својом вољом постали су Јањичари модерног доба, војници оружане формације шиптарских сепаратиста. Снимак са те церемоније који је емитовала агенција "Глас Америке" на албанском језику, показала је и нешто више од тога. У изузетно срдачној атмосфери и великом пријатељству са Шиптарима овом догађају присуствовао је и Светислав Ивановић.

Ивановића у загрљају са шиптарским сепаратистима прво можете видети у тренутку док Velko Curciq (како се на албанском пише "Вељко Ћурчић") даје изјаву медијима затим и у задњем минуту видео прилога:

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:   🎥

Posted by VOA - Zëri i Amerikës on петак 7. јул 2017.



Осим што је "градоначелник" Новог Брда по систему тзв "републике Косово" Светислав је од 2015. године постао и повереник Српске напредне странке за општину Ново Брдо! Ивановић је још и председник некадашње општине по систему Р. Србије а већ три године привременог органа Ново Брдо. Дакле први човек Александра Вучића овог краја по страначком али и службеном основу, званично је присуствовао церемонији полагања заклетве кадета Срба за нову класу "Косовских безбедносних снага"!

Како смо већ раније писали, браћа Ивановић већ дуже време одржавају присне везе и развијају сарадњу са официрима и службом КСБ🔗. С обзиром на непопуларност таквог корака у народу и њима је требало дуго да преломе. У томе су им, како тврде сведоци Сретен и Светислав Ивановић изузетно много помогли актуелно промовишући  учешће у овој паравојној формацији.

Пре само месец дана "Српска листа" коју је такође основао Вучић ради учешћа у изградњи још једне албанске државе на Балкану, својим потенцијалним бирачима обећавала је да ће спречити оснивање војске Косова. То можете видети већ у првих 9 скунди, као ударни слоган!

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:   🎥

Заправо су  чланови "Српске листе", то јест Српске напредне странке,све време активно радили на што већем броју Срба у овој некада јавно терористичкој организацији са дугачком листом злочина и злодела разне врсте против српског народа. Сасвим је јасно да овакве активности не би смеле да се спроводе да за то не постоји сагласност од самог врха државе, дакле директно од Александра Вучића.

Овде треба успут поменути и то да су први сарадњу успоставили и јавно промовисали узурпатори Епархије рашко - призренске у чије име је Сава Јањић свечано отворио мостић који су изградиле јединице КСБ и то раме уз раме са Агимом Чекуом што је ова формација објавила на свом званичном сајту.

Цео текст прочитајте ОВДЕ







Кад смо већ поменули руковање Срба са Хашимом Тачијем након полагања заклетве, да се подсетимо да је прво јавно руковање са њим стигло управо од Теодосија, узурпатора Епархије рашко - призренске.








Данашња оружана формација шиптарских сепаратиста преименована је 2008. године из некадашњег "Косовског заштитног корпуса" који је "скраћена" и уређенија верзија терористичке "УЋК". Дуго година било је незамисливо да Срби учествују у њој, барем да се то види у јавности иако их је било неколицина. Међутим од доласка Александра Вучића на власт то се постепено мењало. Испрва је постављена граница и омеђен простор у коме ће се ове болесне игре издаје државе одржавати. Тако смо дочекали и тај моменат да се Срби заклињу на верност "републици Косово" и све то под будним оком Бриселских преговарача.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине