Вести:

среда, 7. јун 2017.

Појачан терор тзв ''Српске листе'' у Новом Брду над најугроженијим Србима!

среда, 7. јун 2017. | КМ новине 0

Појачан терор тзв ''Српске листе'' у Новом Брду над најугроженијим Србима! Док кампању тзв "Листе Српска" локални медији на КиМ преносе  коментаришући похвално како је само она та која ће очувати српске интересе, њени чланови истовремено врше терор над народом кога су малтретирали и понижавали желећи да исто наставе као што су радили претходне четири године.

#Teror, #Srpska, #lista, #Kosovo, #Metohija, #Srbija, #Novo, #Brdo, #Srbi, #ugrozeni, #socijala, #socijalna, #pomoc, #strah, #ucene, #pretnje, #progon, #Arnauti, #Aleksandar, #Vucic,
Шиптарски градоначелник Сретен Ивановић са тзв "уставом Косовоа" пред собом на столу.



Генерално се прети и уцењује најугроженији слој друштва, корисници социјалне и друге врсте помоћи и то чине запослени у општинским структурама, иначе чланови поменуте "Српске листе". Како дописник КМ Новина из Косовског Поморавља јавља, у Новом Брду овакви притисци су изузетно организовани а увек се појачају пред шиптарске квази-изборе који су расисани за наредну недељу, 11 јун.

Претња се не односи само на забрану бојкота ових квази-избора лажне "државе" на тлу Косова и Метохије већ се српски народ приморава да гласа за Сретена Ивановића, брата досадашњег "градоначелника" шиптарске "општине" Ново Брдо у оквиру паралелног система сепаратиста са КиМ, Светислава Ивановића. Претње су директне и конкретне - ако не гласају за Сретена биће им укинута социјална помоћ.

#Teror, #Srpska, #lista, #Kosovo, #Metohija, #Srbija, #Novo, #Brdo, #Srbi, #ugrozeni, #socijala, #socijalna, #pomoc, #strah, #ucene, #pretnje, #progon, #Arnauti, #Aleksandar, #Vucic,
Сретен Ивановић, службеник тзв "републике Косово"




Према сазнањима дописника КМ Новина, "градоначелник" Светислав и његов брат Сретен, наредили су директору који се бави са социјалним питањем у овом крају, Николи Јанковићу, да обиђе све кориснике социјалне помоћи и да им нареди - ако не гласају за Сретена биће укинута даља примања. Никола је ову обавезу пренео на свог подређеног у кога има пуно поверење, Зорана Анђелковића из села Страже и он је "оперативац" који на терену у његово име обавља посао и обилази већину за које сумњају да неће гласати за Сретена.

Један старац из Новог Брда, коме су такође претили, наглас је повикао "Нису успели Арнаути после толико терора да ме одселе у Србију ови наши дефинитивно хоће".

Овакви притисци над Србима широм КиМ се активно врше и то чине искључиво чланови и челници Вучићеве "Српске листе" јер ни по коју цене не желе да изгубе власт која им је омогућила стицање огромног богатства за веома кратко време. Заузврат, они су Шиптарима изградили државу на простору о коме су могли само да сањају јер посебно север КиМ нису никада видели као могућност за тим. Такође, Шиптари нису рачунали ни на подршку у већим српским енклавама с обзиром на сва зла која свакодневно примењују. Ипак, Вучић и СНС су успели да им обезбеде читаву мрежу људи који су то спремно дочекали и на томе активно раде.


#Teror, #Srpska, #lista, #Kosovo, #Metohija, #Srbija, #Novo, #Brdo, #Srbi, #ugrozeni, #socijala, #socijalna, #pomoc, #strah, #ucene, #pretnje, #progon, #Arnauti, #Aleksandar, #Vucic,
Александар Вучић, оснивач "српске листе", промотер и градитељ тзв "републике Косово" - велеиздајник


Наравно, ни било који други са листа за шиптарске квази-изборе нсиу другачији, разлика је једино у томе што они немају моћ ни чиме да прете али према сазнањима портала КМ Новине, друге странке нуде и до 50 евра по гласу, уз стандардна обећања о запослењу.

Сви они одреда раде на сварању шиптарске државе и заокруживању тзв "републике Косово" - без изузетка! Срби се једино надају да ће дуги то учинити мало спорије и тако им омогуће да још неко време живе на Косову и Метохији.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине