Вести:

четвртак, 15. јун 2017.

Оружје није дозвољено

четвртак, 15. јун 2017. | КМ новине 0

Готово сви српски и амерички медији пренели су слику Рамуша Харадинаја, највероватније будућег премијера такозване „Републике Косово“, како гласа на једном од изборних места.















Пише: Јасна Кривокапићева



Уређена просторија, лепе девојке, запечаћене изборне кутије… и црвено-црни знак “Оружје није дозвољено” који је директно иза главе будућег поседника РК. Знак је као подсетник на оно што је Харадинај био у прошлости и шта је Косово постало сада.

Током ових избора Рамуш Харадинај је био главни у организацији такозване “војне коалиције”, чији су чланови бивши терористи и убице који су припадали “Ослободилачкој војсци Косова”. Током 90-их ова “војска” је извршила геноцид над православном популацијом у региону, а сада ове убице мењају југословенску
предстражу” и немачки Г3 за Арманијева и Гучијева одела и по сваку цену ће покушати да наметну демократску спољашност "Владе". Међутим, Срби знају шта се крије иза њихових маски. Највећа незапосленост у Европи је на Косову. Медицина практично не постоји, јер су српски доктори напустили земљу. Нема економије. Главне активности области су повезане са трговином дроге и пољопривредом. Албанци ниси заинтересовани ни за рад у фабрикама нити за експлоатисање руда. Ипак, свака породица поседује оружје: пушке, пиштоље, митраљезе. На хиљаде оружја се налази у рукама те популације. За оне који су навикли да повлаче обарач у било којој ситуацији на изборним местима стоји знак “Оружје није дозвољено”.

Инсистирање на удаљености од оружја
Међутим, оружје је саставни део оних који су навикли да разговарају са позиција моћи. И будућа влада Рамуша Хараднија већ покушава то да, претећи да ће ухапсити двојицу српских Министра ако покушају да пређу илегално успостављену границу између Републике Србије и аутономне покрајине Косова и Метохије. За њих је оружје једино средство комуникације са другим људима, је једини начин којим показују утицај и њихову власт. И ако “Оружје није дозвољено”, онда и плакат мора бити другачији. “Рамуш Харадинај није дозвољен”. “Хашим Тачи није дозвољен”. “Албанци у Србији нису дозвољени”. “Република Косово није дозвољена”. “Екстремни ислам у Србији није дозвољен”. "Поздрав са три скупљена прста није забрањен".

Нека сигурном Бог сачува нашу земљу.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине