Вести:

уторак, 6. јун 2017.

У Косовској Митровици Шиптари под фантомкама претукли Србина

уторак, 6. јун 2017. | КМ новине 0

Младић српске националности претучен је ноћас у Косовској Митровици од стране непознатих Шиптара нападача и пребачен је у Клиничко болнички центар али медији врло штуро извештавају о овоме.




 
Отац жртве је изјавио полицији да је младић нападнут у улици Луја Браја од стране три лица која су имала фантомке на глави и говорили су албански језик. У питању је Н.Р. (1997.) српске националности. Младић је, са повредама главе и тела, хитно пребачен на хируршко одељење Клиничко – болничког центра у Косовској Митровици примљено лице са повредама које је задобило у тучи. Након тога обавештена је и тзв., "косовска полиција". Они су додали да "предузимање даљих законских мера и рад на овом случају".

Заменик директора КБЦ Косовска Митровица др Златан Елек потврдио је за локални радио да је ноћас у ову установу примљен младић старости 20 година са повредама главе и тела задобијеним у тучи.

“Пацијент је изгубио свест, одмах је урађена дијагностика и он се тренутно налази на одељењу хирургије на даљем праћењу”, рекао је Елек.

Чудно је да иако су наговештене теже повреде и изузетно лоше стање у коме је младић одвезен у болницу, нема детаља о нанетим повредама. Овакво извештавање упућује на покушаје да се сваки напад на Србе ублажи, замаскиа, не прикаже у правом светлу што је дужи низ година већ постао тренд у извештавању. Под паролом "смиривања тензија" а како резултати на терену недвосмислено показују, води се незванична кампања прикривања злочина над Србима што додатно храбри нападаче који увек пролазе некажњено а њихов жељени резултат - исељавање преосталих Срба, постаје све реалнији а напади све грубљи и чешћи.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине