Вести:

недеља, 11. август 2019.

Милошу је потребна помоћ добрих људи!

недеља, 11. август 2019. | КМ новине 1

Тешка болест која га је напала, однела је и срећу из његове куће! Будите хумани, помозите Милошу! Он и његова породица се већ десет година боре са опаком болешћу, али и са великом немаштином.

#Милош #Помоћ #Хуманост #Лечење #kmnovine
Милош Стјановић, лична архива





Породица Стојановић из Прокупља већ се дванаест година бори за Милошево здравље и могућност да живе као сав нормалан свет.

Милош је имао прву операцију 13. октобра 2004. године на Клиници за максилофацијалну хирургију на ВМА у Београду, када му је одстрањен тумор са једне стране вилице. У марту 2013. му је дијагностикован тумор и на другој страни вилице.

Због тога је имао и другу операцију, а има и проблеме с коштано-зглобним системом због чега је имао и операцију колена. Данас тешко хода, и константно трпи јаке болове који му онемогућавају нормално функционисање.

Поред тешких болова које трпео све ове године недавно му је откривено и замућење у стакластом делу ока. Терапија која укључује лекове и капи за очи је јако скупа, док је за операцију у Србији потребно између 400 и 500 евра. Ове тегобе прати и отежано кретање, као и хематом у нози.

Како трпи болове због болести, Милош трпи и глад. Његови родитељи немају новца како би му обезбедили нормалан живот, али ни довољно хране.

- Нас троје једе пола хлеба и то је све што можемо да купимо. Новца више немамо - испричао је Милошев отац Горан Стојановић који, како каже, "гребе рукама и ногама" да обезбеди и основне потребе.

Милош је био одличан ђак и завршио је Техничку школу у Прокупљу и то смер за компјутерско конструисање. Како би му се макар мало смањили болови неопходно му је бањско лечење, али његови родитељи тренутно о томе могу само да сањају.

- Мој син је гладан и болестан. Нас троје живимо од 15.000 динара, ми не знамо коме више да се обратимо, али знамо да је њему потребна помоћ. Сада је сам и трпи велике болове, не може да изађе из куће и због тога је изгубио и другове - рекао је отац раније медијима.

Ако сте у могућности, помозите Стојановићима којима би значила било каква материјална помоћ!

Жиро-рачун за помоћ Милошу Стојановићу:



Agricole banka

330-4700100324934-62

За уплате из иностранства:


Instructions for customer transfers EUR

correspodent is:

AGRIFPP-Credit Agricole Paris

Acc. With Institution: 57A

MEBARS22

CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad

Beneficiary: 59:

IBAN RS35330473020129756036

Milos Stojanović Donja Konjuša BB Serbia



Лекарски налази:











КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Милош #Помоћ #Хуманост #Лечење #kmnovine

1 коментар:

  1. Позивам све Србе да помогнемо Милошу и његовој породици.Наше мало за њих може бити много.Покажимо солидарност на делу.
    Сигурно ће народ помоћи.Ових дана ћу свакако уплатити одређену суму новца.
    Михајло

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине