Вести:

субота, 17. јун 2017.

Оргијаши миљеници грешног владике Теодосија

субота, 17. јун 2017. | КМ новине 0

Бивши глумац, музичар, наркоман, Растко Лупуловић, данас игуман Иларион у манастиру Драганац на Косову и Метохији, воли ноћна шенлучења и проводе са проституткама, уз знање (неканонског) епископа рашко-призренског, грешног Теодосија.

Иларион (Лупуловић)







Српска православна црква, са патријархом Иринејом, среброљубцем и блудником, утонула је у живо блато. Магазин Таблоид објављује писмо верника са Косова и Метохије које онеспокојава

......

Поштовани господине Бркићу,



Нисам баш вичан писању, због тога се и не бавим новинарством или било којим другим послом везаним за писање, али сам вичан истини којој би сви Срби требали да буду широкогрудо окренути. Данашњи новинари, ви сте ретка врста међу њима, су углавном потплаћени да пишу за интересе својих газда, које истина не занима него само лични интерес. Данашњи ''новинари, професори, политичари, доктори и духовници на Косову и Метохији'', су најобичнији дилетанти и моралне курве са сподобним и увлакачким карактерима, (свака част појединцима), спремни да продају рођену мајку!
Садашњи поглавар СПЦ, патријарх Иринеј, ради за све осим за српски народ, као и добар део црквених великодостојника. Иако СПЦ живи од својих верника, који су углавном Срби, има потребу да ради против истих људи који их финансирају, не знам шта су Срби Богу скривили, па смо после живог свеца патријарха Павла, добили ово што данас имамо.


Садашњи патријарх који жени, венчава, кумује и другује са садашњим властима и њиховим помагачима из опозиције, који су нанели и наносе још увек велико зло нашем народу, по свему што је до сада приказао ми говори да ради за све, осим за свој народ, ако је уопште Србин, али верујем да ради за стране службе, пошто му неки великодостојници на Косову и Метохији то раде увелико.

Косово и Метохија: оргије оца Илариона

Београдски глумац и музичар, Растко Лупуловић, некадашњи зависник од дрога, замонашује се 1996. године у манастиру Високи Дечани и добија монашко име Иларион. А 2011. године епископ рашко-призренски Теодосије, који је сменио Артемија, поставља Илариона за игумана манастира Драганац, који се налази у близини Гњилана.

о. Кирило / Фото: КМ Новине
Манастир Драганац, који је за време комунизма опустео, искушеник Кирило Ђурковић, из околине Вучитрна, обнавља 1998. године по налогу епископа рашко-призренског Артемија, и сам битише у манастиру који је тада био у рушевинама, а 2001-2002 помаже му искушеник Игњатије.

За време бомбардовања, кад је српска војска била негде у близини манастира, кад су почеле да падају бомбе, војници су покушавали да се сакрију у заклон, једино је он стајао и викао: Бог чува Србе!

После повлачења српске војске, отац Кирило је једини духовник који је помагао народу и чувао им веру, колону Срба из Витине који су се селили за Србију зауставио је легавши на пут и не померајући се, и вратио их је својим кућама. Отац Кирило је за српски народ из околине Гњилана био као што је патријарх Павле био за васколики српски народ и све људе добре воље.

Игуман манастира Драганац, Кирило, смењен је 2011.године, наслеђује га Иларион, који је у одличним односима са епископом Теодосијем и игуманом манастира Високи Дечани Савом Јањићем. Иначе Сава Јањић је један од либералнијих црквених великодостојника, који вероватно више воли папу него патријарха.

Обновљени Драганац је после обнове почело да посећује све више људи, па се тако јављају и разни интереси у цркви, а придошли Иларион, који воли џипове, почиње да се све више интересује за политику, и долази до сукоба са Кирилом. Постављањем Илариона за игумана, најурен је отац Кирило и духовник Игњатије који се касније прикључује Артемију. Кирило данас лута Косовом а људи доле не заборављају шта је учинио кад је било најтеже, па га углавном помажу и подржавају.

Пре четири године, тачније 3. 11. 2013. године, одржани су локални избори на Косову и Метохији, под косовским властима, које је подржавала Србија својом листом тзв. ''Српска листа'', која је све осим српска, што наводи да признаје легитимитет државе Косово, Србија је људима који нису хтели да дају глас лопурдама са те листе одузимала сва права, од малтретирања до блокирања рачуна у Србији, и ту се укључује игуман Иларион, који од епархије добија новац да дели људима да гласају за највеће лопурде косовско-поморавског краја, а и шире. На власт је дошла њихова листа и народ још више бацила у очај и натерала на још већа исељавања по Србији, а све више по земљама западне Европе.

https://kk.rks-gov.net/novoberde/getattachment/2530cfd9-19c8-4d81-8bc1-cc8fceb22055/IMG_1283.JPG.aspx
Иларион (сасвим десно) са шиптарским градоначелником Новог Брда и министарком у влади Косово по систему албанских сепаратиста, отвара гостопримницу коју је Европска унија преко тзв., "републике Косово" финансирала са 180.780 евра!

У истом мушком манастиру Драганац су од пре две године почела ноћна окупљања проститутки да развеселе монашку браћу у тешким тренуцима у такозваним оргијањима. Ово може сваки други житељ из околине Гњилана да потврди. Некада глумац, тужни музичар, игуман, сада организатор ноћних журки, отац Иларион, који воли српски народ, мало више своју веру, а вероватно највише своје налогодавце из СПЦ и још ко зна одакле.

Опрости им Боже, не знају шта раде!!!



Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине