Вести:

петак, 23. јун 2017.

Ненад Чанак као слика истинских управљача Србијом

петак, 23. јун 2017. | КМ новине 0

Ненад Чанак као слика истинских управљача СрбијомСрбин није и не може бити "љевичар", "десничар", "центар"..., све су то измишљотине лажне демократије и подвале скривених владара наших живота!

#Stveo, #Mrdjen, #Canak, #nenad, #film, #Kosovo, #Metohija, #Srbija, #Razaranje, #laz, #Zlocin, #prevara, #Ubistvo, #Masakr, #prikrivanje, #Skrivanje, #teroristi, #Siptari, #Zlocinci, #UCK, #KLA, #OVK, #Fasiti, #Neoliberali,
















Пише: Стево Мрђен



Политичка оријентација Србина је православље! А сви реални политички интереси имају у темељу Светосавље! И баш то Светосавље је сачувало дух, а дух нејако тијело од свих зала које су удариле на нас на овој вјетрометини путева коју смо запосијели од давнина!

Разбацивање енергије и сијање зле крви носе политичке странке и организације које ништа друго нису до интересна удружења аморалних особа које под фирмом заштите националних интереса остварују профит и тако се богате служећи велесилама и "тајним" удружењима чији тренутни интереси доминирају. Најдиректније су одговорни за сва страдања од почетка 90-тих, губитак живота, територија, разарања и пустошење до данашњег дана. Они немају светиња и идеала, они су оно најгоре што је људска врста створила. Код нас су се баш закопитиле, комунистичко однарођивање у другој половини 20. вијека је била идеална подлога за узгој накота без коријена, затирање и узурпацију националних институција.

Да би један народ могао да живи и развија се он мора да има простор (територију) на којој ће моћи да обитава, територија на којој живе Срби и која им по свим законима својине припада омеђена је споменицима који то потврђују из најдавнијих времена за које постоје необориви материјални докази од Призрена до Србских Моравица. Ако нећете да гледате споменике онда слушајте којим језиком збори наведени простор и боље потврде нећете наћи!

Одметници народа као што је Ненад Чанак покушава да нас убеди да Косово и Метохија није наше, Србско и да са окупаторима, тј. шиптарским племенима који су уз благослов комуниста колонизовали нашу земљу градимо, тј. нормализујемо односе! Зато се тај лажни душебрижник и хуманиста дрзнуо да по земљи Србији штити шиптарску пропаганду, филмове у којима нас понижава и приказује као терористе и окупаторе сопствене територије!

Питам га да ли је на пројекције филма позвао мајке Србских хероја страдалих од шиптарских сецесиониста да и оне учествују у "нормализацији односа" са шиптарским сепаратистима?!

Наравно да ћемо да их нормализујемо, чим се дивљачка племена и нарко дилери повуку са наше земље и држава Србија успостави комплетну контролу цијелокупне територије укључујући комплетан КиМ, али и Црне Горе, Славоније, Баније, Кордуна, Лике и Далмације!

Онда можемо да седнемо за сто и преговарамо о детаљима, до тада ко преговара са окупаторима само им даје легитимитет и обични је издајник!

АВНОЈ и његове границе не може да се мјери са трајањем Србске нације и права да сви Срби живе на својој земљи и у својој држави!

Примјер несрећног Чанка, среброљубаца који се одрекао свога рода, само потврђује ко одлучује и управља окупираном Србијом, та морална накарада не би могла да се бави директним антинародним послом и толико медијски експонира да није у интересу окупатора! Популарност, односно чланство политичке странке коју представља је у промилима изражена и то захваљујући искључиво корпусу националних мањина чију су сународници у више наврата чинили стравичне покоље Срба.

Са друге стране слуге окупатора, као "демократски изабрани" представници народа, на све издаје које чине свакодневно у поређењу са његовим политичким дјеловањем изгледају као врли родољуби. И ту се тај циркус подвале и манипулације завршава, потребни су једни другом као шамар будали!

А он, као такав, за родољубе који вербално бране територијални интегритет суверене земље каже да су хулигани и фашисти!

Он, који ради унутар нашег ткива на подривању територијалног интегритета је демократа.

Ако наше друштво није демократско, зашто онда не иде да живи у Тирану, Загреб или Приштину?!

Само, коме би тамо био занимљив?!

Стање унутар СПЦ-а, односно тотална узурпација трона св Саве, као задњег борбеног рова у одбрани националне свијести и духа Србског народа отворила су широм врата екуменистичким подвалама лажне "љубави".


Демонтажом ове институције настало је апсолутно безвлашће и прогон традиционалних вредности, и читав апарат Цркве постаде само један од слуга опаког Србомрзца.

Србијом управљају изасланици сотоне и неће стати и умирити се, док и задње слово србског имена не пониште, разне трилатерале, Сороши, Ротшилди, Рокфелери и масонске ложе имају моћ и диктирају велике невоље човјечанства, али сила и снага су само у Бога!

Богу се дајте и уздајте браћо и сестре Срби!



https://www.gmail.com/imaksmax@gmail.comauthor-picАутор: Стево Мрђен   l     Контакт



Првих 20 година живота живео у Дрнишу, Далмација. Издаја српског народа, и Западних српских земаља, сели га у Београд.

Препознајући новинарске подвале и манипулације, у жељи да пркоси издајничким поступцима свих структура друштва, укључује се у рад портала "КМ Новине" као фото и видео сарадник - дописник из Београда.

Живи у Београду.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине