Вести:

уторак, 13. јун 2017.

У Црној Гори подигнуте НАТО заставе у војним објектима 🎥

уторак, 13. јун 2017. | КМ новине 0

Окупаторска застава НАТО савеза подигнута је испред Министарства одбране и у касарнама Војске Црне Горе, јавља портал "Уједињење".






„Испред Министарства одбране и у касарнама Војске Црне Горе у Даниловграду, Никшићу, Пљевљима, Kолашину, Бару, Маслинама, као и у ваздухопловној бази Голубовци, свечано је подигнута НАТО застава, која ће убудуће стално стајати поред црногорске. Свечаности у Министарству одбране присуствовали су министар одбране Предраг Бошковић и начелник Генералштаба Војске Црне Горе генерал-потпуковник Љубиша Јокић„, прецизирали су из Министарства одбране.


Црна Гора је званично постала пуноправна чланица НАТО 5. јуна на церемонији која је одржана у Стејт департменту, у Вашингтону.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 🎥

Застава Црне Горе, али погрешна, са “оперушаним орлом“ подигнута је 7. јуна испред седишта НАТО у Бриселу као и испред команди НАТО у белгијском граду Монсу и Врховног штаба команде за трансформацију у Норфолку у Сједињеним Америчким Државама.

НАТО је прекјуче најавио да ће заменити погрешну заставу Црне Горе подигнуту испред седишта те организације у Бриселу.



































Извор: Уједињење    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине