Вести:

недеља, 4. јун 2017.

Милован Бркић: АПИС

недеља, 4. јун 2017. | КМ новине 1

У хадисима (Записи из Мухамедовог живота) пророк Мухамед каже да Бог добре људе шаље у рај, а лоше у пакао.




















Пише: Милован Бркић, Магазин Таблоид



Постоје, према Мухамедовом тумачењу, и добри и лоши народи. Добри добијају добре, а лоши народи - лоше владаре.

Данас су Срби лош народ. Тога смо, ваљда, свесни и сами. Јесмо, окупирани смо од белосветских лихвара, тајних служби, криминалних група и влада. Али, ћутимо и трпимо наше злотворе. Не дајемо гласа од себе. Сиромашнији смо од две трећине афричких држава, са лошом прогнозом да можемо опстати као држава.

У историји смо често били сиромашан народ. Али и поносан. Нисмо се дали. Прошле недеље бомбаш самоубица разнео се у једној хали у Манчестеру усмртивши 22, и ранивши 59 људи. Британци су у шоку. Добијају подршку црвоточне Европе, а која, оберучке, прихвата мигранте арапског порекла и мухамеданске вере.

Када су следбеници Алаха у Француској извршили масакр, Французи су, такође, били шокирани. Певали су Марсељезу, што је изазвало смех оних које су француски авиони бомбардовали широм света, доносећи том народу смрт деце, сватова, и оних затечених у болницама... Французи, Енглези и Европљани су радо гледали те потресне сцене смрти, лаконски их означавајући као колатералну штету.

Исламисти су спремни да погину за своја уверења. Мигранти у Европи и у трећој генерацији остају животни и професионални маргиналци, гетоизирани..

Гоје су престале да се боје. Од тих разочараних лако се постаје самоубица. Од њих се тешко може држава бранити. А доведени су да у Европи раде најтеже, најпрљавије послове, за најмање пара, одвојени у гета. И онда ти стратези очекују да ће они да ћуте, да се покрију ушима...

На моју велику радост и самит НАТО-а утерао је страх у кости пропалицама које су на челу јачих европских држава. Председнику Трампу недостајао је само шешир и ласо, па да их третира као лоше момке. Затражио је да САД-у одмах почну са плаћањем два одсто из свог буџета. Извређао их је на сва уста. А ''челична'' леди Меркел је била обезнањена. То им рече председник Трамп, остављајући их као смрдљив сир, поручујући да га НАТО не занима.

Да је само део тога изговорио председник Путин, проглашен би био за злочинца, убицу, планетраног непријатеља.

Зашто су Срби заборавили пуковника Аписа и његову руку? Од Турака смо бежали у 'ајдуке, имали смо сељачке буне против кнезова и краљева, имали смо партијске ћелије, пружали смо отпор однарођеној власти... Од Аписа је стрепио краљ, пљачкаш Никола Пашић и његови лиферанти.

Данас нас удара у мозак један шизофрени Вучић, подржан од европских комесара, који су и сами напунили гаће од лошег стања у Унији.

У великом броју држава, које немају институције демократског друштва, тамо где су грађани потлачени, постоје ослободилачки покрети, често означени као терористичке организације. Људима је слобода важна као и ваздух, као вода.

У намученој и изнуреној Србији Вучић нема опозицију. Подмеће нам килавог Сашу Јанковића, да окупља отпаднике из пропалих ДОС-ових странака. Енглези нам га подмећу јер је бескрван, скоро да је поданик Вучићев, пријатељ његове екипе из БИА, чиме се он и хвали!

Петоро новинара Магазина Таблоид је у интервјуима на интернет телевизији балканинфо.ме више допринела урушавању Вучи ћеве владавине него бескрвна српска опозиција, од којих је већина пуних џепова.

Остало је мало часних посланика, а они су сурово нападнути. Зоран Живковић је на удару, јер је назвао Мају Гојковић проститутком. Увредио је проститутке. Маја жаба је луђакиња којој је место у затворској болници, јер је опљачкала Нови Сад, као градоначелник.

Нико још није ставио на нишан Александра Вучића, мада је он сам стотину пута најављивао своју смрт.

Ако се ми не ослободимо Вучићеве диктатуре, нико други нам неће донети слободу. Треба покушати, жртвовати се. Иначе ће нас онда зајашити Саша Јанковић. А то је...друго паковање.





Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Најважнија реченица из овог чланка: Ако се ми не ослободимо Вучићеве диктатуре, нико други нам неће донети слободу.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине