Вести:

петак, 9. јун 2017.

ЕКСКЛУЗИВНО: Вучићеви људи из ''Српске'' већ годинама стварају ''војску Косова''!

петак, 9. јун 2017. | КМ новине 0

Најјачи адут у противничкој кампањи тзв листе "Српска" у односу на друге учеснике на сепаратистичким квази-изборима, јесте то да ће они помоћи стварању "војске Косова". Међутим, управо је "Српска" та која то већ дуже време активно ради.

Светислав Ивановић (у ссредини) са шиптарским "официром" фебруара месеца ове године са којим се сусрео и пре неколико дана.



Узнемирени и уплашени грађани јавили су се редакцији КМ Новина након што су у Новом Брду сасвим неочекивано присуствовали сусрету "градоначелника" Новог Брда, по систему сепаратиста, Светислава Ивановића, са назови "официрима" такозване "војске Косова". Збуњени и у неверици питају се шта би то могло да значи?

Како кажу, можда им то не би толико замерили када би то био први такав сусрет али уопште није. Наиме, Светислав Ивановић испред "Српске листе" и Српске напредне странке званично се састајао па "проширивао и утврђивао" сарадњу са овом оружаном формацијом како би јој дао пуни легитимитет и кроз "институције" помогао да постане званична војска тако што ће се доказати "бригом о мањинама".

Учесници сусрета од пре неколико дана исти су као и почетком године, тачније фебруара месеца када је Светислав Ивановић угостио овог истог "официра" те паравојне формације. То није био само сусрет већ радни, примање хуманитарне помоћи, исто као што је до тога дошло месец дана пре у манастиру Грачаница, а у оквиру "хуманитарних активности" ове оружане формације које за циљ имају њихову промоцију.


Овдашњи Срби тврде да Светислав Ивановић "не само тајно већ и јавно, активно ради на приказивању тзв "војске Косова" као институције која се према Србима понаша заштитнички. На тај начин Светислав доприноси "угледу" ове оружане паравојне формације, дајући јој легитимитет кроз сарадњу са њима а приказујући то као сарадњу између косовских Срба и некадашњих припадника терористичке УЋК чија су припадници данас на свим њеним челним позицијама.

Светислав Ивановић осим што је "градоначелник" Новог Брда (по Ахтисаријем плану о независности КиМ одбаченом у Скупштинама и Србије и УН-а) он је још и члан Привременог органа СО Ново Брдо по закону Р. Србије.


Овакве активности не би могле да се спроводе без сазнања и одобрења врха ГИ "Српске" а који заправо нису на Косову и Метохији већ у Београду. Знамо да је Вучић ту "опцију" основао баш да би била активни учесник у раду тзв "скупштине" сепаратиста а на тај начин и градила државу албанских сепаратиста на Косову и Метохији, што очигледно укључује и стварање војске.


Један од ове двојицеу цивилу је искрен у намери да створи војску, други је активан у намери да већ постојећу уништи. и једном и другом иде од руке.



"У Почетку Света ту није имао већину али је вештим сплеткама успео да избаци некооперативне чланове, СНС кадар који му је безуспешно радио о глави, након свог преласка из СПС у СНС. Он жари и пали у свим школским одборима и свугде где је држава Србија присутна. С друге стране, његов млађи брат Сретен, интелигентнији, али и подмуклији, у братском договору је након престанка мандата "посланика Косове" постављен за саветника у (шиптарској) општини Ново Брдо. Нико не зна који му је конкретан посао али ведри и облачи и за то прима плату. Тако је и овом приликом, пре неки дан, угостио некаквог "пуковника" те ус**не "војске"..." објашњава један од житеља овог краја.

Светислав са припадницима тзв "војске Косова"

Има сведока да Сретен, који се овај пут налази међу кандидатима ГИ "Српска" пред ове изборе, активно промовише учешће и кандидовање младих Срба из овог краја у несрећну војну формацију шиптарских сепаратиста.


Браћу Ивановић, Сретена и Светислава, прати глас да су изузетно сложни у својим акцијама и да се јако добро координишу те да је свака могућност о њиховом "самосталном" раду и деловању апсолутно искључена.

Више је него јасно шта ће се дешавати са српским народом и српском државом на КиМ када се заврше ови сепаратистички избори на Косову и Метохији за које власт из Београда тврди да су једина опција која ће помоћи опстанак Срба на КиМ. Било би добро да прецизирају да ли мисле на ове живе или оне већ сахрањене Србе јер кад све сепаратистичке институције постану надлежне и Вучићев велеиздајнички режим повуче сву државну управу са КиМ, коме остаје да се Срби обрате за помоћ, ко им уопште после тога може помоћи?
http://www.preshevajone.com/wp-content/uploads/2016/04/dacicithacp1.jpg
Ивица Дачић први потписао (парафирао) Бриселски споразум са Тачијем











Због свега овога најбоља опција јесте по сваку цену и упркос претњама одбацити позив за учешће на тим квази изборима који не значе ништа друго него самоубиствени потез и још потез који ће убити сваку наду, могућност и изглед на бољи живот потомака Срба на Косову и Метохији.

Влада из Београда која Србе гуре у те институције нема никаквог законског основа да то чини и масовни отпор Срба је једини одговор којим се народ може супротстваити сопственом уништењу које му доноси Александар Вучић, његов режим, странка и све додатне опције које он користи да уништи државу Србију.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине