Вести:

субота, 15. април 2017.

Зоран Влашковић: Косово највећи светски пораз цивилизације и човечанства!

субота, 15. април 2017. | КМ новине 0

Шта су Приштина, Албанци и међузападна заједница урадили са јужном српском покрајиним после 1999. године?

Три пута је црква свете тројице у ђаковици минирана а онда је 2008. уклоњена са лица земље




Деградација човечанства, цивилизације и демократије уопште доживљена је апсолутно са довођењем међузападне заједнице на Косово и Метохију половином јуна 1999. године, каснијим самопроглашењем независности Косова и још поразнијим инсталирањем такозваних западних амбасада у Приштини!

Такав суноврат човечанства и цивилизације није доживљен у Европи, и то оној Европи, која важи, бар у књигама, за тековину људских права!?

Муеђузападна заједница, са Америком на челу, довела је на Косово неписмене Албанце, без иједне прочитане књиге, терористе из шума Хашима Тачија, Рамуша Харадинаја, Даута Харадинаја, Кадри Весељија, Самија Љуштакуа... и броје друге терористе без икаве школе и знања како би преко њих могла најлакше да манипулише!



Црна листа

На америчкој црној листи је и такозвана ''Ослободилачка војска Косова'' која је одлуком и прокламацијом број 13219 Џорџа Буша још 26. јуна 2001. године стављена на црну листу терористичких организација са бројним чланством албанских терориста на њој!
Терориста УЧК Рамуш Харадинај

На овој листи је и Даут Харадинај, посланик у тзв. Скупштини Косова, и брат Рамуша Харадинаја, који је био у терористима УЧК на КиМ али и са албанским терористима у Македонији у сукобу са македонским властима. Његово име је задњи пут проверавано у Стејт Департменту 2015. године када му је продужен ''боравак'' на америчкој црној листи и са забраном уласка у САД!?

Позната имена Албанаца на црној листи САД су: Рамиз Ладровци, Насер Кељменди, Лавдрим Муxаџери, Хајрадин Бала, Фатмир Лимај, Даут Харадинај Сами Љуштаку, Исак Муслиу, Јонуз Муслиу, Шефћет Муслиу, Рустем Мустафа, Реџеп Селими Азем Сyла, Емруш Џемаили, Сами Укшин...

Прво, сада такви терористи који су величали међузападну заједници здушно желе у највишу правну организацију света, Организацију Уједињених Нација.

Док тако желе у ОУН, албански терористи сада на челу такозваног независног Косова желе да најуре Уједињене Нације са Косова!? Какав апсурд они који нису члан ОУН, неписмени албански терористи истерују највишу правну организацију у свету – ОУН са Косова!

Хоће ли их стићи правда. Терористи УЧК

Друго, док самопрокламована "држава Косово" подноси захтеве за улазак у организацију ОУН, УНЕСКО, та иста такозвана држава Косово и Албанци руше и пале српске цркве и манастире на КиМ а 24 српске светиње и данас чува полиција и Кфор од Албанаца само!

Напредак у извозу тероризма!

Самопрокламована албанска власт и држава Косово изградили су и Уставни суд Косова!? Сада Албанци ни ту творевину не поштују и кад донесе правоснажну пресуду, например да је манастир Високи Дечани власник наводно спорних, по неким Албанцима, 24 хектара земље поред мананстира.

Албанци не поштују ни одлуку таквог тзв. Уставног суда о демаркацији тзв, границе са Црном Гором па и у тзв. Скупштини и на улицама Приштине демострирају и демолирају зграду такве Скупштине и излоге у Приштини!?

Антицивилизацијски вандализам Албанаца, незабележен у Европи и свету је да су од 1999. до данас срушили и уништили више од 10.000 споменика на српским гробљима!? Такав вандализам према мртвима свет није забележио!



Косово је суштински, после 1999. године највећи пораз цивилизације и човечанства уопште! Томе су допринели и такозвани међузападни амбасадори који су се сјатили у Приштини и који јавно опште са антицивилизацијом и античовечанством у Приштини и на Косову, албанским терористима и свака амбасада у Приштини је истински логистичка ћелија албанских терориста!

Такви "амбасадори" у својим земљама осуђују сваку петарду на улици као тероризам али на Косову , кад албански терористи отворено одлазе у друге земље да убијају, и кад раде зла Србина на КиМ, то не примећују!? И све док је тако, терористи ће правити зла у Европи!

Такви, назови амбасадори ћуте док Косово извози убилачки тероризам у Македонији, Сирији, Ираку, на КиМ...


У Сирији и Ираку погунуло 58 албанских терориста са Косова. Ридван Хативи задњи погинули.


Истеривање ОУН!

Од 2012. године до данас, 318 косовских Албанаца терориста , међу којима 44 жена и 28 деце, отишло је у Сирију и Ираку да ратује на страни терориста ИСИС – а ! У овом периоду у Сирији и Ираку је погинуло 58 албанских терориста са Косова, међу којима и два бомбаша самоубице, званично се похвалила Приштина на крају септембра 2016. године.

Који су то напредак постиглли Приштина и Албанци на Косову од 1999. године?

Данас Албанци и Косово под ногом Тачија, званог Змија, имају 330.000 незапослених, дневница физикалца радника Албанца износи од 5 до 8 евра, а сваке године око 25.000 Албанаца заврши средњу школу као и око 3000 студената факултете и они су без икакве наде да нађу посао. Остају директно на улици! Хашим Тачи је прошле, 2016. године, са КиМ протерао 130.000 Албанаца који су се растурили по земљама Европе баш из ралога што није знао да им понуди чак и наду да ће скорије добити неки посао на КиМ!




А могу ли неписмени Тачи, браћа Харадинај, Љуштаку, Кадри Весељи... донети економски напредак Косова? Ама баш никада!



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању


Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине