Вести:

понедељак, 3. април 2017.

На КиМ запаљен грађевински материјал Србима повратницима

понедељак, 3. април 2017. | КМ новине 0

Окупиране територије – шиптарски сепаратисти саопштили су је данас да је у селу Драгољевац у општини Исток на окупираним територијама запаљен грађевински материјал Србима повратницима.



 
Запаљена су врата и грађевински материјал на кући Ранка Миљковића, а такође је породици Благоја Зувића, коме је данас требало да започне изградња куће, запаљен грађевински материјал.

Два инцидента у само једном дану и протест против повратника који је био организован пре неколико дана у Љубожди код Истока само су доказ више да су Шиптари али и Међународна заједница која све ово толерише, озбиљно против процеса повратка захваљујући чему се он мери промилима.


Такозвана "косовска полиција" свакодневним примерима показује како је и она не само инструмент за спровођење репресије над Србима већ активно учествује у спровођењу управо таквих одлука које долазе како из врха шиптарске власти тако и од самих Шиптара који су медијским лажима развили велику количину мржње према Србима чија имања и део територије отимају.






Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине