Вести:

четвртак, 9. март 2017.

Милан Стаматовић: Преговоре о Косову преместити из Брисела у УН!

четвртак, 9. март 2017. | КМ новине 0

Кандидат за председника Србије Милан Стаматовић, захтева oд премијера Вучића да преговори о КиМ већ данас буду премештени из непријатељског Брисела у Уједињене нације.

Милан Стаматовић: Преговоре о Косову преместити из Брисела у УН!
Милан Стаматовић / Фото: Н1

Ако у самозванцу Вучић има имало српског, већ данас мора да захтева да се преговори о Косову, из непријатељског Брисела, преместе у Уједињене нације, а не да се спрда са часном српском војском, организује тактичко-показне вежбе у стилу пропале ЈНА и моли оне који су окупирали нашe Косово и Метохију да не дозволе Тачиjу да формира албанску војску - изјавио је Милан Стаматовић, кандидат за председника Србије.


Једино премештањем преговора о Косову у УН можемо да се супроставимо сталним уценама Европске уније, чија је већина земаља признала једнострано проглашење независности покрајине и чији је циљ да нам узме територију, протера српски народ са вековних огњишта, отме непроцењиву имовину и поклони је шиптарским терористима – каже Стаматовић и подсећа премијера Вучића да је Србији доста распикућа лажних патриота, бивших ратних хушкача, а данас најратоборнијих дезертера и највернијих НАТО слуга. Уместо да у Уједињеним нацијама, уз подршку наших савезника и пријатеља Русије и Кине тражимо да се уважава и поштује Резолуција 1244 која је гарант територијалног интегритета и суверености Србије, Вучић нас под изговором чланства у ЕУ води у тоталну пропаст и суочава са опасношћу да изгубимо све а не добијемо ништа – закључује Стаматовић.





Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине