Вести:

четвртак, 9. март 2017.

Станковићи (СЛС) напали комшије па их поред повређивања још и оптужили за то

четвртак, 9. март 2017. | КМ новине 0

Лажно саопштење СЛС, странке која служи циљевима сепаратиста на КиМ, за циљ има прикривање бахатости "Тачијевог министара" и његове породице која физички злоставља Србе са КиМ.



  • Како КМ Новине на лицу места сазнају, бахатост сина Бобана Станковића, крива је за изазивање сукоба након чега је један Србин са КиМ завршио у болници са тешком повредом главе!

Према саопштењу странке Бобан Станковић је наводно нападнут и нанете су му тешке повреде у дворишту своје породичне куће где су му пре десетак дана отрована два расна пса. Станковић је наводно изашао да види чему расправа а "хулигани су одмах насрнули на њега наневши му тешке повреде". Странка је осудила "напад" на њега који је иначе заменик такозваног министра за рад социјално старање при "влади" шиптарских сепаратиста.

Извор КМ новина тврди потпуно супротно наводећи да је саопштење готово у потпуности измишљено и да су сви наводи лажни са очигледним циљем да заштите породицу Станковић, виновнике овог сукоба који додатно рачунају и на свој политички утицај и могућност придобијања медија.

"Јесте било жучне расправе неколицине људи али на улици испред његове куће, а не у дворишту. Питање је и да ли га је то пробудило јер је он изашао из куће у друштву, тако да је мало чудно да је спавао ако је имао госте. А ти људи, које он назива хулиганима, биле су његове комшије. Покушавајући да  се окрене аутом у уској улици, у близини Бобанове куће, извесни Гуџић из Добротина упао је у канал који се ту налазио. Он је само покушавао да колеге са посла одвезе кући после прославе која је организована поводом 8. марта. То су чуле комшије и изашле да помогну Гуџићу да извуче ауто из канала и тада настаје проблем али не њиховом кривицом" тврди наш саговорник чији је идентитет познат редакцији.

https://i0.wp.com/gracanicaonline.info/wp-content/uploads/2016/12/boban_stankovic.jpg?w=320
Бобан Станковић (у средини)
Наиме, повод за сукоб је заправо бахато понашање Срба, познатих у јавности под заједничким надимком "Тачијеви Срби" а који су у шиптарским квази-институцијама заштићени као "јавне личности" будући да служе циљевима шиптарских сепаратиста. Као такви уживају привилегије због издаје коју чине већ годинама а која им је обезбедила осим повлашћеног положаја и завидно материјално благостање. Услед заштите Шиптара коју уживају бахатост и безобзирност у њиховом понашању постала је додатна компонента која загорчава живот преосталих косовских Срба. У свом саопштењу, између осталог СЛС је лицемерно навела и да је “Сваки облик насиља за нас апсолутно неприхватљив и са насиљем нема компромиса, а нарочито уколико се насиље спроводи против изабраних представника грађана”.

"Ти хулигани, а који су заправо његове комшије које он наравно одлично познаје, изашли су да помогну Гуџићу и настала је бука током договарања која се још гласније чула јер је била ноћ. Чувши буку Бобанов син је изашао на улицу и аутоматски почео да псује своје комшије и да их оптужује да су му баш они пар дана раније отровали псе. У том тренутку из куће је изаш'о Бобан са још двојицом људи. Оснажен таквом подршком Бобанов син је насрнуо на комшије ударајући их песницама и псујући! У општем метежзу, уз гурање, тучу и раздвајања, господин Гуџић ни крив ни дужан упада у онај исти канал и удара главом о бетон и губи свест! Убрзо долази Хитна помоћ и одвози га у болницу. Тамо му је констатована озбиљна повреда, то јест тежи потрес мозга" открива нам саговорник иначе озлојеђен оваквим понашањем оних који се ионако богате на српској муци и тешком животу. 

Надају се да ће "надлежни органи" утврдити истину, посебно јер постоји више сведока, али их истовремено и брине то што су нападачи из породице Станковић шиптарски пулени. То им истовремено може помоћи да додатно прете, застрашују и уцењују Србе како не би смели чак ни да се жале или приговарају оваквом понашању без обзира на озбиљност своје угрожености, попут ове када је несрећни Гуџић могао да страда на лицу места а можда остане и са трајним последицам по своје стање, као инвалид.

Бобан Станковић је раније био и такозвани "министар за повратак и заједнице" у систему шиптарских сепаратиста а то место му је додељено као награда за издају. Додатно је утицала чињеница и да је међу првима прихватио сепаратистичке квази-институције па му је, у недодстатку Срба, морало припасти неко високо место како би Шиптари свету показали да Срби прихватају њихову "државу" а они Србе као "равноправне". Податак да из тог времена његовог министровања није дошло ни до једног одрживог повратка залагањем те квази-институције, и више него довољно говори о бризи са српски народ. Праве разлоге његовог политичког ангажмана и издаје откриће промена његовог материјалног и имовног стања данас у односу на оно како је било пре уласка у шиптарске институције.

Како шиптарски медији јављају Станковић је у току дана испитан  ито као осумњичени што даје наду овдашњим Србима да ће их макар мимоићи казна за то што су брутално нападнути и пребијени.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине