Вести:

среда, 22. март 2017.

Милан Стаматовић: Нећу дозволити промену Устава Србије!

среда, 22. март 2017. | КМ новине 0

"Српско Косово и Метохија и Српска Војводина ће, ако садашњим државним распикућама 2. априла коначно кажемо „доста“, заувек остати Србија"




Нови Сад, 21.3.2017 - Српско Косово и Метохија и Српска Војводина ће, ако садашњим државним распикућама 2. априла коначно кажемо „доста“, заувек остати Србија и никоме више никада неће пасти на памет да „Српску Атину“ и свето Косово и Метохију трампи за једно велико ништа, звано „напредак у отварању европских поглавља“ – изјавио је, током сусрета с Новосађанима, председнички кандидат Милан Стаматовић.

http://www.kmnovine.com/2017/03/3t.html#axzz4biJT96U2
- Ликови четворице српских војвода из Великог рата који стоје изнад моје главе, у потпуности оправдавају постојање слободне српске Војводине. Они су и залог и опомена Вучићевим распикућама и узурпаторима да Српско Косово и Метохија и Српска Војводина нису на продају – рекао је Стаматовић, наглашавајући да никада неће дозволити промену Устава Србије који гарантује државно јединство и територијални интегритет Србије, а „председник Србије изажава симбол тог јединства“. 



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине