Вести:

Tuesday, March 28, 2017

Шиптари још нису одобрили Вучићу улазак на КиМ али најављују понижења уколико га пусте

Tuesday, March 28, 2017 | КМ новине 0

Премијер и кандидат за председника Србије испред СНС Александар Вучић намеравао је да у среду посети Косово и Метохију са циљем самопромоције пред председничке изборе.

Стрпљиво чека

За боравак на тлу Косова и Метохије у трајању од "неколико сати", у име Александра Вучића, затражена је дозвола од илегалних шиптарских власти у оквиру система такозване "републике Косово" тачније, од њиховог тзв. "министарства иностраних послова"!

Извори локалних прошиптарских медија на српском језику, унутар сепаратистичке тзв., "владе", кажу да су они одлучили да "услове" улазак Александра Вучића на Косово и Метохију!

Један од тих услова је да у делегацији не буду два министра у Влади Србије, министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и министар одбране Зоран Ђорђевић, којима је такозвана "влада Косова" предходно забранила улазак у покрајину како их иначе и назива директор Канцелраије за КиМ Марко Ђурић - "покрајинске власти".

За улазак ова два министра на КиМ, искључиво је неопходна сагласност тзв. "владе у Приштини"!

Иако је Александар Вучић званично затражио дозволу да посети Косово и Метохију на неколико сати, у среду, 29. марта, тачније општину Лепосавић акозвано "министарство спољних послова" шиптарских сепаратиста са Косова и Метохије још увек није одговорило на поднети захтев.
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.