Вести:

петак, 10. март 2017.

ЕКСКЛУЗИВНО: Вучић финансира распад Македоније - Промениће и веру

петак, 10. март 2017. | КМ новине 0

Како сазнаје истраживач Магазина Таблоид, Александар Вучић је укључен у збивања у Македонији, која имају за циљ стварање кантона са албанским становништвом и њихово припајање Албанији.

Илустрација КМ Новине 2017.

Већ годину дана, његов сарадник Зоран Башановић, који има кућу у Атини, у близини виле македонског квислинга Зорана Заева, доноси му новац који доставља Вучић, а потиче од трговине наркотицима које остварује његов брат Андреј, заједно са Хашимом Тачијем.

Српски медији нису јавили да је Грчка ставила армију у приправност према граници са Македонијом и Албанијом. Сарадња Вучића, чији отац је Фахри Муслију, са Тачијем је импресивна.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivjbMC6KuksxjwGhl1BM5mx8OyW8ubIPz6cCUrmlVPSdATHX6E4p-ZLJZLQsBpdBkIjL-jotnnbfVlXfbN3erRuAQDtp8qLlHCKVhyphenhyphent6YGrXg-Yz99ZtlpoMXZ2QR-9KGHu4ninXuCIvFv/s1600/ecaiPQK.jpg

Тако је дана 7. марта, председник Албаније, без икаквог званичног става и противљења Владе Србије, посетио Бујановац и Прешево! Српски премијер је само декларативно осудио и стварање Војске Косова.

Наиме, Хашим Тачи и косовске службе безбедности доставиле су српском тужилаштву доказе за Рамуша Харадинаја, како би Тачи изгубио јаког конкурента у борби за власт.

Такође, Вучић, преко српске службе безбедности (БИА) интензивно ради на обарању Милорада Додика и растурању Републике Српске. Он је и јавно био против одржавања референдума у РС о дану Републике. Такође је одбио да подржи лидера Срба у Црној Гори.

http://images3.kurir.rs/slika-724x489/poslovni-forum-rama-vucic-cadez-oficirski-dom-nis-foto-tanjug-tanja-valic-1476439465-1011797.jpg

Како сазнаје Магазин Таблоид, Вучић већ дуже време проучава К'уран, јер жели да у догледно време, када му лоше крене, промени веру! Он већ неколико година отворено ради против националних интереса Србије и Срба ван Републике Србије.



Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине