Вести:

петак, 17. март 2017.

Студенти београдског ФПН успостављају везе са тзв ''републиком Косова''

петак, 17. март 2017. | КМ новине 0

Готово неприметно подвукла се вест о састанку студената београдско Факултета политичких наука са чиновницима и званичницима такозване "републике Косово".

Студенти у свом издајничком подухвату против кршења Устава Републике Србије а на састанку са издајницима, директором ове Канцеларије Иваном Томићем и његовим сарадницима који активно учествује на стварању шиптарске државе на територији КиМ.




Наиме, према саопштењу ове "Канцеларије за заједнице" у систему шиптарских сепаратиста, српске студенте је занимало "каква је сарадња са осталим институцијама, има ли јединства у Српској листи, шта су "представници" Срба урадили за свој народ који живи на КиМ" и најављено је да ће посетити и друге "институције" такозване "републике Косово", званично, занимајући се за њихово фукционисање!

Без обзира што ти чиновници носе српска имена и презимена, сав њихов труд је усмерен ка изградњи шиптарске пара-државе на тлу Косова и Метохије. Тим је и горе да се такви људи зову српским именима.

Готово је невероватно да се студенти Факултета који образује кадрове за бављење политиком, једном од најважнијих грана делатности сваке државе, срели са људима који раде против њихове државе, супротно Уставу Републике Србије и Кривичном закону који изричито забрањује сарадњу са онима који раде против државног поретка и безбедности њеног народа. Управо то су учинили и ови студенти дајући легитимитет непријатељу српске државе, велеиздајнику и сараднику шиптарских злочинаца.

На сајту ове "Канцеларије" се више него јасно може видети да је то само квази-институције такозване "републике Косово" а у служби шиптарских сепаратиста и злочинаца.







Додатна компонента који овај сусрет чини мрским јесте то што се он догодио свега два дана пре обележавања мартовског Погрома у коме је страдало више хиљада и било убијено 19, углавном Срба.

Своју склоност према издајничким активностима, полтронству и безумљу усмереном ка рушењу државе Србије, ови студнети су показали и приликом доласка преставника злочиначке НАТО алијансе у Србију, Јана Столтенберга кога су поздравили громогласним аплаузом, устајући са столица.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


Свим овим студентима и будућим кадровима, после свега, морало би законом бити забрањено даље бављење политиком а њихове активности испитане и санкционисане у складу са важећим Кривичним законом Републике Србије.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине