Вести:

четвртак, 23. фебруар 2017.

Милован Бркић: У бој, за народ свој

четвртак, 23. фебруар 2017. | КМ новине 0

У Србији се последњих дана најчешће умире од метка, а на другом месту по смртности је болест. У Србији су само гробља понела.


















Милован Бркић, Таблоид



"Бејасте ли, браћо моја млада,

Да л' бејасте ви на гробљу када,

Ај' на гробљу, на голему? -

Та увек смо ми на њему", записао је давне 1879. године Јова Јовановић Змај.


И овог пролећа, господње 2017. године, мора се мрети за слободу. Слобода се мора освајати!


И таман, када је код већине нас умрла свака помисао да се можемо ослободити зла и пошасти зване Александар Вучић, изненада се родила нада. Дан касније, када је он славодобитно најавио на ТВ Бастиљи, гостујући код старлете Оливере Јовићевић, своју кандидатуру за председника Србије, поручујући нам да ће са тог места учинити све да народ сиђе са грбаче Владе, док је са камарилом шенлучио у Баточини, на слави код Палме, заједно са Дачићем и организованом криминалном групом, огласио се српски председник Томислав Николић најавом да ће се поново кандидовати за председника!


Палминим ждероњама је застала кост у грлу. Дебели, задригли, масни, шокирани одлуком председника Николића пожурили су да ту, пред Вучићем, искажу своју оданост Вођи, на сва уста блатећи Николића што се, ето, мимо њихове воље, одлучио да искористи уставно право по којем сваки грађанин има право да може да буде биран.

Присутне шакале на гозби код Палме уплашила је вест да је одлуку о кандидатури господин Николић саопштио преко руске станице Спутњик. На пријему који је председник тог дана организовао поводом Дана државности, није се појавио ниједан министар из Вучићеве владе.

Исте вечери су пси из Вучићеве Велике пропаганде лажи кренули на председника Николића. Те Руси му дали паре, те Кинези ту нешто муљају, па се огласио и председник Трамп писмом г. Николићу...Из Батајнице се зачуо и Шешељев лавеж да Тому плаћа Запад да растури Србију!

Без тешких речи председник Николић је саопштио да очекује од Вучића одговоре на његову понуду, знајући да он не може да је прихвати. Шизофрени педер мисли да цела планета гледа у њега, као светског лидера!

Званични позиви који су потом стигли из Кине и Русије да дође у посету код председника Си Ђинпинга и Владимира Путина, и најава сусрета са Рексом Тилерсоном, потврђују да је свет одлучио да Вучићу види леђа. Покушао је то Вучићу да саопшти аустријски министар Себастијан Курц, одбијајући да се са Вођом пољуби, али није вредело, па је канцеларка Меркел послала аустријског колегу да Вучићу шапне да мора одмах да се повуче из политике. Или...

У овом броју описујемо шта је све Вучић оставио иза себе, за време своје крваве и шизофрене диктатуре, са својом опасном лоповском бандом. Учинак његове политике је тежи по Србију него ратни губици у Првом светском рату.

Већ првог дана, чланство СНС-а у месним и општинским одборима се поделило. Вучић је само обећавао, а на посао је, углавном, примао оне из ДС-а и своје педерске групе. И породице чланова СНС-а су нападнуте смањењем пензија, блокадом плата и имовине од стране извршитеља... Постиђени и ојађени чланови СНС-а су тражили повод да се огласе, да устану. И, ето им прилике. И њима и нама. И ето рата Вучићу.

Нема сумње да ће Вучић и камарила покушати да лажирају изборе, да опструишу кандидатуру г. Николића, да краду гласове. Али, од тога нема ништа.

Уз председника Николића остаће некорумпирани део чланства и руководства. Са политичке сцене нестаће протуве као што су Дачић, Палма, Шешељ...А то је велика нада да кренемо напред, да дођемо к себи.


Више Вучићевих блиских сарадника питало ме је за савет шта да раде! Понудио сам им заштиту, дао корисне информације, да напусте Вођу што пре.

Могуће је да ће у Србији, током кампање, доћи до жешћих сукоба грађана са Вучићевим батинашима. Углавном су они познати полицији. Не треба се плашити проливене крви. Слободу су тако освајали и други поробљени народи.

Пролеће ће започети с кишом, с куршумима који брзо стижу.






Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине