Вести:

субота, 11. фебруар 2017.

Иза паљења просторија удружења ''Отаџбина'' стоји Вучић, он ће бити крив и aко се нама нешто догоди (ВИДЕО)

субота, 11. фебруар 2017. | КМ новине 0

Иза паљења просторија удружења ''Отаџбина'' стоји Вучић, он ће бити крив и aко се нама нешто догоди (ВИДЕО) Иза подметања пожара у просторијама удружења "Отаџбина" стоји Александар Вучић, тврде чланови овог покрета, ветерани у борби за очување Кoсова и Метохије.

#kosovska, #mitrovica, #vesti, #pozar, udruzenje, #otadzbina, #marko, #jaksic, #momir, #kasalovic, #slavisa, #ristic, #aleksandar, #vucic,


Сви водећи српски медији су у потпуност избегли да се баве суштином и позадином пожара који је недавно избио у просторијама удружења ДССС "Шчербина" и новонасталог покрета Срба са КиМ "Отаџбина" састављеног од ветерана одбране Косова и Метохије од најезде шиптарских сепаратиста и њихових квази-инситуција. У редовним извештајима претежно су циркулисале званичне вести о пожару коме се за сада не зна узрок али са акцентом на вероватноћу да га је изазвао квар на инсталацијама.

Према ономе што се на лицу места могло видети, пожар је недвосмислено подметнут а корисници ових просторија су се обратили медијима на конференцији за новинаре одржаној дан после подметања, наводећи и податке који потврђују веровање да пожар није могао избити случајно.


Касаловић: Инсталације исправне, пожар подметнут

Новинарима се први обратио председник Удружења српско - словенске солидарности "Шчербина", Момир Касаловић. Он је истакао да су нове инсталације у овом објекту урађене пре пет година и да је све тако постављено да до пожара никако није могло да дође "несрећним" случајем нити непажљиввим руковањем уређаја већ да је то несумњиво дело почињено свесно и унапред испланирано.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


Јакшић: Пожар има рукопис Александра Вучића

Најутицајнији политички лидер са севера КиМ и члан новооснованог Удружења "Отаџбина" др Марко Јакшић, рекао је да има много навода који директно указују на умешаност Александра Вучића у подметање пожара. Пре свега он је убеђен да је разлог текст који се у медијима појавио дан раније, а чији је он аутор, у коме осликава националну политику  издају актуелне власти.

Убеђеност у директну умешаност Премијера Србије Јакшић је поткрепио потресном најавом да "уколико се нешто деси нама или нашим породицама, да знају грађани Србије да иза тога стоји лично председник Владе Србије, Александар Вучић".

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽



Ристић: Криве инсталације али оне београдске - издајници

Народни посланик Славиша Ристић је такође уверен да зна ко је кривац: "Александра Вучића треба да буде срамота због онога што је урадио. То је сасвим јасно, сви догађаји који су се одиграли последњих година догађају се по истом рецепту. Нико нас неће убедити да овде инсталације откажу увек у 2 сата после поноћи". Он је додао да као што све то знамо, знамо и да полако долази крај свему томе и да ће они морати за све то и да одговарају. 

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽



Погледајте фотографије са Прес конференције и са лица места где је пожар направио велику материјалну штету.

ФОТО ГАЛЕРИЈА:  📷




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине