Вести:

Monday, February 6, 2017

Зоран Влашковић: Тачisis ''држава'' Косово!

Monday, February 6, 2017 | КМ новине 0

Тачи је са оваквим Косовом изузетно развио терористичи ''туризам'' у свету због чега је Америка многе Тачијеве терористе поодавно ставила на ''црну листу''. Хоће ли Европа сузбити албански тероризам на Балкану и свету?

#хашим #тачи #исис #терориста #косово #метохија #зоран #влашковић, #zoran #vlaskovic, #kosovo, #metohija, #vesti, #hasim, #taci, #srbija,

Пише: Зоран Влашковић


Најнеписменији председник у Европи, наводно државе Косово, Хашим Тачи звани Змија, највеће је зло за свој народ, Албанце на Косову и Метохији, али и за све народе и државе на Балкану!


Никада Албанци на овом простору нису имали већу незапосленост него баш од доласка Тачија да влада Албанцима. Запосленост Албанаца за време Тита, комунизма, за време социјалиста и Милошевића је била далеко већа него данас.

Данас Албанци под ногом Тачија, званог Змија, имају 330.000 незапослених, дневница физикалца радника Албанца износи од 5 до 8 евра, а сваке године око 25.000 Албанаца заврши средњу школу као и око 3000 студената факултете и они су без икакве наде да нађу посао. Остају директно на улици!

На другој странe Тачију званом Змија, сметају неки српски зидови, возови, српске новине... и то све из разлога да би се буком против тога, летењем изнад Хималаја, сакрило његово незнање, његова неписменост, да било шта зна да предузме у запошљавању Албанаца, развоју привреде и економије уопште. Значи, халабуком против Срба Тачи жели да склони на страну оно за шта нема никакво знање ни памет, да упосли своје сународнике.

Ко још у Европи и свету верује да Тачи може покренути економски развој Косова? Апсолутно нико!

Хашим Тачи је прошле, 2016. године, са КиМ протерао 130.000 Албанаца који су се растурили по земљама Европе баш из ралога што није знао да им понуди чак и наду да ће скорије добити неки посао на КиМ.


За време Тачија, Албанци са Косова су, и Приштина, развили итекако велики туристички тероризам у свету! Па тако терористи, Албанци са Косова, убијају на Косову, Македонији, Ираку, Сирији...... Косово под Тачијем је у правом смислу Тачisis држава!? Нажалост, данашња Европа то подржава!

Од 2012. године до данас, 314 косовских Албанаца терориста , међу којима 44 жена и 28 деце, отишло је у Сирију да ратује на страни терориста ИСИС – а! У овом периоду у Сирији је погинуло 54 албанских терориста са Косова, међу којима и два бомбаша самоубице, званично је објавила Приштина на крају септембра 2016. године.Они су се у почетку придружили опозиционим групама који су се борили против владе сиријског председника Башара Ал Асада, а касније и екстремних група попут Исламске државе. Према подацима Приштине, 110 од њих, терориста, се вратило на Косово, углавном разочарани оним што су видели и искусили тамо.

Када се узме у обзир број становника, Албанаца на Косову, и број терориста са овог простора, који су отишли у редове терориста у Сирији, Косово је убедљиво на првом месту у Европи по '' извозу'' терориста!

Амерички председник Барак Обама обавестио је конгрес почетком јуна 2016.г. да се продужава дејство санкција против много Албанаца и 10 њихових организација са КиМ, југа Србије и Македоније и који су и даље на црној листи непожељних у Америци.
На црној листи је и такозвана ''Ослободилачка војска Косова'' која је одлуком и прокламацијом број 13219 Џорџа Буша још 26. јуна 2001. године стављена на црну листу терористичких организација!

Позната имена Албанаца на црној листи САД-а: Рамиз Ладровци Насер Кељменди, Лавдрим Муxаџери, Хајрадин Бала, Фатмир Лимај, Даут Харадинај Сами Љуштаку, Исак Муслиу, Јонуз Муслиу, Шефћет Муслиу, Ррустем Мустафа, Реџеп Селими Азем Сyла, Емрус Џемаили, Сами Укшин...author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.