Вести:

среда, 11. јануар 2017.

Дивљаштво на Косову и Метохији

среда, 11. јануар 2017. | КМ новине 0


Под контролом најразвијенијих земаља данашње западне цивилизације Косово и Метохија су бачени у стање дивљаштва.

#Дивљаштво, #Косово, #Метохија, #Шиптари, #рат, #НАТО, #рушење, #Светиња,




Већ месецима се свакодневно иде у лов на људе, свакодневно се убија, силује, пљачка, целе породице се избацују из кућа, цела села се спаљују или опкољавају и недељама држе под блокадом - без хране, огрева и воде, људи се терају с посла, деца из школа, болесници из болница. Разарају се цркве и прастари манастири, чак се и гробља уништавају да не остане ништа што би човека везивало за земљу. Све се дешава пред очима 50.000 војника светске заједнице. Жртве овог дивљаштва су, пре свега, Срби, али и остали грађани који су желели миран и сложан живот на Космету.

Пре него што је на Космету завладао нови светски поредак тамо су ипак постојали услови у који­ма је албанско становништво врло брзо бројно расло, економски напредовало, развијало своју аутохтону кул­туру и све више се образовало. То ни у ком случају не би било могуће да су морали да живе под условима ко­је су светске силеџије наметнуле Србима. Што Албанци овако грубо користе те услове, што се не само свете Ср­бима већ своју мржњу испољавају према целокупном неалбанском становништву - то је ствар њиховог на­ционалног карактера и цивилизацијског нивоа.

Најодговорнији за овакав морални суноврат ипак су они који су све то смислили, они који својом речју и делом воде руку убицама и паликућама, који цео процес контролишу и дозирају, који садистички уживају у свакодневним зверствима. Када се нешто слично дешавало у Хрватској, пре више од пола века, и када су италијански фашисти покушавали да спрече усташки геноцид, то је спречио лично нацистички вођа који је захтевао да се Срби казне и да им се >>пусти мало крви<<. Данашњи НАТО главари испод су културног нивоа Мусолинијевих официра и они се могу упоредити једино с Адолфом Хитлером. По цинизму га они и превазилазе. 


http://www.kosovo.net/ks04.jpg
Импровизована вешала са натписом на француском "Чистилиште" која су војницима КФОР-а служила за забаву и "атмсферу". Налазила су се уз саме зидине храма Светог Марка Коришког🔗 близу Пизрена. Манастир основан и изграђен у 15 веку, уништен 1999. године.

Тачно се могло знати шта значи оставити потпуно отворену границу према Албанији и Маке­донији. Тачно се могло знати шта је значило војно окупирати једну територију а не изградити никакав безбед­носни и правосудни систем. Могло се знати и шта значи у таквом вакууму толерисати једну осветничку и изра­зито терористичку организацију као што је ОВК, три месеца развлачити њено тобожње разоружање и никад га не обавити, при том још јавно стављати на знање да се има пуно разумевање за њихову освету.

На Космету се јасно видело каква врста поретка се има на уму кад се говори о новом свет­ском поретку. Ни косовски Албанци ни НАТО господари, пре свега они у САД, нису још свесни тога шта су урадили на Косову и Метохији.


http://www.srbikosmeta.rs/media/k2/items/cache/0d1fd34f22c9730e91eb5170fbddc114_M.jpg
М. Марковић
Ниједна држава произведена у толиком насиљу, крви и људском понижењу не може дуго опста­ти и одржати се. Што се тиче гомиле јастребова која се дочепала власти у водећим земљама Запада и која је овог пута јасно показала шта хоће, какве су јој крајње намере и средства, драстична збивања на Космету могу бити почетак њеног пада. За сада то увиђају најпаметнији Европљани, а ускоро ће и остали. Ускоро ће бити јасно да је све почивало на огромној лажи о албанској хуманитарној катастрофи, да је истинска људска катастрофа почела тек онда кад је на сцену ступио НАТО, да су погажени сви цивилизацијски принципи и да се на Космету одиграла једна од најружнијих и најсрамнијих епизода новије европске историје.


Београд, 3.12.1999. године

Академик Михаило Марковић

Рецензија на књигу "Дани терора (У присуству међународних снага)",
Издавачи: "Центар за мир и толеранцију" и "АС медиа",
Београд 2000. године





Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине