Вести:

понедељак, 16. јануар 2017.

Биљана Диковић: Па има ли ко нормалан у овој држави, да каже ДОСТА?

понедељак, 16. јануар 2017. | КМ новине 0

Биљана Диковић: Па има ли ко нормалан у овој држави, да каже ДОСТА? Вучићев воз је планирани напад на Србе на Косву и Метохији који нису његови партијски послушници и учесници у шиптарским институцијама.



Цео дан посматрам шта се са овом Србијом и са нама Србима догађа и није ми добро, повраћа ми се од оволике манипулације и циркуса који је направио Вучић са својом „камарилом која јаше и не зна да стане“. Свакодневно доказују да нема граница овом суманутом безобразлуку који се опасно игра са животима, првенствено Срба са Косова и Метохије, али и са свима нама. Увреда за увредом психопате који се заиграо по бриселском, вашингтонском и CNN моделу планиране манипулације ми озбиљно смета. Оволика количина дрскости у једном дану није виђена у нас, и то од почетка до краја…

Прво су главе косовских Срба, како рече Славиша Ристић, носили у коферима у Брисел кад су издали Србију, а сада су са овим буквално – за РОСУ (у којој су запослени бивши чланови терориста УЧК и остале убице) – на главе тих истих Срба поставили мету…

Страшно, а да ово није изузетно опасан а планиран потез власти, како је изведен и провидан – било би смешно, заиста.



Па, има ли ко нормалан у овој држави да каже ДОСТА?

Колико човек који је председник Владе може да буде болестан да толико лоше ради против свог народа и своје државе? И колико је тај народ болестан да то дозвољава?

Воз – на коме 21 језику пише КОСОВО ЈЕ СРБИЈА – послаше директно у око шиптарским сепаратистима и терористима.

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА – ТРЕБА ДА КАЖУ НА СРПСКОМ ЈЕЗИКУ – У БРИСЕЛУ и да се прекине већ једном то лудило звано СПОРАЗУМ који су измислили ЕУ и Америка да шиптарима направе државу насилно отимајући део територије Србије, духовну колевку нашег народа.




Па шта су очекивали, да их шипци дочекају са погачом и сољу као што су они дочекали на београдском аеродрому НАТО УБИЦЕ који су уранијумском муницијом убијали Србију и Србе?

 
Како рече Србин са Космета – УГАСИО СРБСКЕ ОПШТИНЕ, СРБСКЕ ИНСТИТУЦИЈЕ, СРБСКИ УСТАВ, ДАО ИМ ГРАНИЦУ, ПОКЛОНИО ДРЖАВУ, ВОЈСКУ И ПОЛИЦИЈУ… Додала бих – и своје послушнике финансирао да изађу на шиптарске изборе и да се укључе и учествују у органима те творевине, које опет Вучићеви новинари у Србији свакодневно називају „премијер Косова, председник Косова, влада Косова, посланик у парламенту Косова“…. СКАНДАЛ!!!

Да буде интересантно – што може мирно кад може да се што више замрси – потценили су помоћ братске Русије железници, овим осликавањем воза иконама наших манастира… Питам се зар то нису могле да буду фотографије наших манастира, овако су исмејали и оскрнавили веру нашу православну. (Има људи који мисле другачије, ово је само моје мишљење…)

Како смо могли да видимо у видео записима које су подељене на друштвеној мрежи Фејсбук, у возу су били сви они који служе послушно СНС-у на разне начине, па се тако чула и песма и игра и такозване родољубиве пароле, од издајника и Вучићевих послушника, а све у сврху политичког маркетинга једног болесника, опасног психопате који намерава да и даље влада овом државом и то до последњег Србина…

  
voz-beograd-kosovska-mitrovica-foto-kuriri-tv-1484379109-1079917

Ова манипулација са возом уопште није наивна и опасно је испланирана да озбиљно угрози безбедност Срба на Косову и Метохији… а они који су његови послушници, прочитах, сад имају задатак да протестују због „непроласка воза“ на Косово и Метохију… И то ће им РОСУ дозволити… хоће, јуче!


Биљана Диковић, 14.1.2017.




Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине