Вести:

субота, 21. јануар 2017.

Николић прича о рату за Косово а Шиптари му једним потписом забранили улаз

субота, 21. јануар 2017. | КМ новине 0

Николић прича о рату за Косово а Шиптари му једним потписом забранили улаз Николић прича о рату за Косово а Шиптари му једним потписом забранили улаз Председник Србије ових дана се напричао колико за све године свог притајеног председниковања није. А рекао је можда и мање него за време док је ћутао.

#tomislav #nikolic #kosovo #rat #metohija #voz #granica #Siptari #albanci
Фото: Ројтерс    


















Пише: Иван Максимовић



Шта то народ жели видећете да власт зна само пред изборе. И онда нам дају приче, обећања, шарене лаже. И тако сваки пут. Тако 'оће и Тома у рат, макар једном у животу нешто д'уради часно, макар да гине...

А пре него што је најавио рат, најавио како ће он пред Божић да посети Косово и Метохију, да буде са својом тазбином, својим народом, као много нас воли и то...

Толико нас воли да нам је нову капу скројио, по најновијој Бриселској моди. Сва од суза на предизборним трибинама, заклетви Богу пред народом, промишљених али лукавих и кварних потеза... Али скројио је и себи ту исту капу. Али треба га разумети, онај ко је као он спрема да цркне од глади не би ли дошао на власт, кад дође све ће појести што може и што не може да поједе. Тако се и збило.


#tomislav #nikolic #kosovo #rat #metohija #voz #granica #Siptari #albanci
Драгица је све што је од Косова хтео...
Уместо да се изрекламира негде у цркви за тај радосни празник Божић, остало му је да маше тољагом са друге стране административне (међународне) линије (границе) коју је сам својим печатом оверио. А ни народ му није остао дужан па је то место и прозвао "Мала Бајчетина" у знак сећања на свог гробара... пардон, председника!

Но сила се огледа на делу а дело његово остало је као и сва до сада, на језику и то лажљивом. Он је последњи највиши представник радикала који је посетио КиМ, и то током предизборне кампање, није му тада никако могло бити забрањено. Али је онда основао своју странку, да с леђа стресе Шешеља који му пак сада чини услугу покривања издајничке политике кроз разне небитне коментаре који се односе на све осим на издајничку политку коју води и заступа.

Са новом капом на глави Тома стиже тачно до оног места до ког је добацио камен, до Мале Бајчетине. Онолико незваничне колико и граница са Косовом и Метохијом коју је као први вођа Срба у историји поставио. Граница не постоји али даље од ње - не може! Нису Шиптари слали ни специјалне јединице, ни НАТО тенкове ни авионе, ни касапине ни педикире, никога. Само су једним малим потписом негде у узурпираној згради државе Србије у Приштини озваничили своју вољу - не можеш Томо у тазбину, назад у своју јазбину!


#tomislav #nikolic #kosovo #rat #metohija #voz #granica #Siptari #albanci
Документ којим шиптарски сепаратисти забрањују Томиславу Николићу да посети Косово и Метохију. Користећи се правом које им је он то омогућио.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине