Вести:

Monday, January 16, 2017

Зоран Влашковић: Подигли споменик живом фашистичком гебелсовцу Вилијему Вокеру!

Monday, January 16, 2017 | КМ новине 0

Зоран Влашковић: Подигли споменик живом фашистичком гебелсовцу Вилијему Вокеру! Вилијам Вокер је директни кривац за НАТО жртве Албанаца , 209 њих, којима Албанци не желе да подигну никакав споменик а величају фашисту Вокера који је био окидач за убиство тих албанских цивила.

#Вилијам, #Вокер, #масакр, Рачак, #Бомбардовање,
Вилијам Вокер, лажирањем масакра у Рачку омогућио бомбардовање Србије.Пише: Зоран ВлашковићНесхватљиво је колико су данас Албанци на Косову и Метохији привржени фашизму, антицивилизацији, антидемократији, античовечанству... и свему ономе што се зове нормално.

Најновији чин Албанаца на Косову откривање споменика живом фашистичком Гебелсу у Рачку, пензионисаном америчком генералу убици и лажову Вилијему Вокеру само је потврда албанској привржености фашизму и антицивилизацији!Вокер је конструисао лаж у Рачку, што је био повод и окидач бомбардовања Југославије 1999. године. На шакама 37 од 40 тела албанских терориста методом парафинске рукавице откривене су барутне честице, што је доказ да су погинули непосредно пре смрти руковали ватреним оружјем, односно да су учествовали у борби, односно да су били терористи!

Но, фашистички Гебелс, Вокер је пре истраге лансирао лаж, да у Рачку нису убијени албански терористи већ цивили!?

После изношења доказа Слободана Милошевића пред Хашким трибуналом да су у Рачку вођене борбе против албанских терориста и да су погинули били припадници илегалне терористичке ОВК, из оптужбе против генерала Небојше Павковића, Владимира Лазаревића и осталих, овај случај је избрисан.

Фашиста и гебелсовац Вокер је ортодоксним лажима повукао окидач за НАТО бомбардовање Југославије. У том фашистичком НАТО бомбардовању на Косову је погинуло и 209 цивила Албанаца! Убио их је директно гебелсовац Вокер!

Несхватљиво је зашто су данас Албанци, и овакво Косово, привржени толико Америци, НАТО – у, Вокеру... највећим убицама данашњице, кад се зна да су им управо они нанели највећа зла у последњих деценију и по! Последице тих зала Албанци и данас смртно осећају на Косову!

Ево чињеница:

НАТО напад на конвој косовских избеглица на путу код Ђаковице, 14. априла 1999.г. у западном Косову је резултирао убиство 73 и рањавање 36 цивила Албанаца. Тада је убијено 23 албанска детета а најмлађе међу њима је имало само три и по месеца!

Највећи НАТО масакр појединачне „колатерална штете“ се десио 14. маја 1999, када је НАТО авијација бацила 10 бомби на село Кориша, код Призрена, убивши 87 цивила Албанаца а више од 40 је рањено.
У бомбардовању затвора Дубрава код Истока у Метохији 19. и 21. маја 1999.г. погинуло је више од 40 затвореника Албанаца, од којих 19, од 26 њих укупно, су били терористи УЧК!

И гле чуда цивилизације! Албанци не желе да подигну споменик својим сународницима, 209 њих цивила, жене, деце...., које су директно убили НАТО – фашисти, албански пријатељи, већ подижу споменик фашисти гебелсовцу који је буквално наредио и повукао ороз за убиства Албанаца и свих других овде.


Кип Вилијама Вокера.

Американци су одбили и да на овим местима убистава Албанаца поставе било какво спомен обележје уз речи – '' Не занима нас таква историја и Албанци су безвредни''.

Од бачених , забрањених, НАТО касетних бомби, до сада је на КиМ погинуло више од 115 Албанаца док су 450 њих остали трајни инвалиди!? Споменик фашисти и гебелсовцу пензионисаном америчком генералу убици Вилијему Вокеру у Рачку истински застрашује, понижава и брука цивилизацију и човечанство уопште!

author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.