Вести:

недеља, 15. јануар 2017.

Срби са КиМ: Народе, освести се, власт нас је довела пред шиптарску кланицу!

недеља, 15. јануар 2017. | КМ новине 3

Србима са КиМ непрестано звоне телефони и добијају позиве са радних места да се одазову "радној обавези" и присуствују протесту који ће их довести до краја свог опстанка и живота на Косову и Метохији!

Срби са КиМ: Народе, освести се, власт нас је довела пред шиптарску кланицу!
#protest, #srbi, #kosovska, #mitrovica, #voz, #beograd, #djuric,
Насиље над Србима 17. марта прети да се понови услед провокација од стране Вучића и Ђурића?




Пошто је викенд па нерадним данима није могуће издавати наређења лично, синоћ од 20 часова до овог тренутка готово непрестано звоне телефони запослених у државним институцијама. Сви онi добијају позиве од својих надређених и шефова у којима су запослени да се морају одазвати "радној обавези" и да данас изађу на протест које је Београд најавио да ће се одржати на северу КиМ.

У страху да ће изгубити своја радна места готово сви се одазивају позиву и прекидајући викенд одлазе ка Косовској Митровици како би присуствоваи скупу. На тргу ће из сваке установе стајати људи са радним списковима на којима ће запослени морати да се потписују пре и након завршетка скупа како би потврдили своје присуство током целог догађаја што јасно указује на приморавање и уцену запослених.

Срби нису вољни да присуствују оваквим скуповима јер они иду у прилог искључиво власти у Београду док су заправо окренути против интереса Срба који на Косову и Метохији живе.

Више је него очигледно да је воз који је кренуо из Београда за Косовску Митровицу, а затим заустављен у Рашкој, класична провокација која има за циљ изазивање сукоба са сасвим могући српским жртвама. Ово потврђују св досадашњи кораци Владе Србије. Када је РОСУ упала на север КиМ 2011. године, Срби су истог момента подигли барикаде. Београдска власт, тада са Тадићем на челу, послала је своје људе да "смире страсти" односно угасе отпор Срба. Тада започињу преговори у Бриселу са Тачијем које је Борко Стефановић водио и барикаде се постепено уклањају. Када су Срби одбили да уклоне све барикаде КФОР и Жандармерија су батинама, силом и уз претњу и употребу ватреног оружја уклонили и оне барикаде које Срби нису смели у страху од шиптарског насиља.


#protest, #srbi, #kosovska, #mitrovica, #voz, #beograd, #djuric,
Насиље над Србима / Фото: Гетосрбија

Дачић у Бриселу парафира споразум а затим и инсталира праве граничне прелазе према КиМ, код Јариња, на којима одмах почиње да ради шиптарска царина и полицајци којих ту никада није било. Крајем 2013. године Вучићева Влада је на терену тукла, претила и присиљавала овдашње Србе да изађу на шиптарске изборе. Све то је, уз употребу јединица Жандармерије, водио Вулин са запосленима у Канцеларији за Косово и Метохију. Јак отпор косовских Срба угасила је Влада Србије отвореним претњама у медијима да ће посао привести крају по сваку цену, да могу да укину радна места Србима и да их додатно угрозе усваком смислу.

Тако је успостављена каква таква шиптарска власт, непотпуна али је то био почетак. Затим су именовани "градоначелници" општина по систему тзв "републике Косово" и сваки отпор Срба је угушен. Албанско насиље постаје све чешће и агресивније уз неколико покушаја киднаповања Срба и чак убистава. Са доласком Марка Ђурића батињања Срба се настављају и народ живи под претњом и усталном страху од своје државе и власти из Београда која овде обавља незаконите и несутавне послове уз помоћ локалних криминалаца који су добили најшире првилегије и овлашћења да се над народом иживљавају психо-физичики кад и како им је воља.

Ђурић агресивно инсистира на примени Ахтисаријевог плана кога су одбацили сви укључујући Скупштину Србије као и Скупштину Уједињених нација јер је он основа уређења "независности" шиптарских сепаратиста што је одржавање избора на севру КиМ зацементирало 2013. године. Ђурић објашњава да држава Србија активно чини све да Србе "интегрише" у шиптарски систем. До данас су готово све српске институције затворене и угашене а шиптарске се отварају сваки дан. Радници МУП-а и припадници Цивилне заштите, који су како - тако гарантоваи безбедност овдашњим Србима интегрисани су у шиптарски систем и као такви паралисани да било како помогну свом народу, напротив сада и они у страху од губитка овог посла показују приврженост шиптарском систему и не либе се да малтретирају Србе који пруже било какав отпор или покажу непотпуну послушност.


#protest, #srbi, #kosovska, #mitrovica, #voz, #beograd, #djuric,

Вучић, који је омогућио да заживи шиптарска мртворођена "држава", послао је своје људе да поломе изборне кутије у Косовској Митровици како би избор били поново одржани и успостављена шиптарска власт над Србима. Тада је тражио од Међународне заједнице 45 минута да среди ситуацију на северу КиМ то јест, да употребом силе натера Србе на послушност у стварима које ће их коштати губитка свега што су до сада сачували пред најездом шиптарских терориста и насилника. Данас најављује позив Русију и Кини у помоћ око заштите тих истих Срба не помињући зашто то чини када је недавно са НАТО пактом потписан споразум да могу слободно да се крећу целом територијом Србије под изговорм да ће тако лакше "заштити Србе на Косову и Метохији". Шта је са том подршком, зашто сада зове Русију? Па, он сам и његова Влада су створили овакво стање на КиМ и баш они својим поступцима довели данас РОСУ на северу КиМ! Више је него очигледно да је воз, који се несметано кретао од Краљева до Звечана 18 година, заправо само јефитна провокација која ће Србе скупо коштати. У све то несебично се укључила, све време, Теодосијева клика која је запослеа престо Епархије рашко - призренске са једном једином намеру - пружање помоћи у завршавању прљавог посла око прогона српског народа и одузимању српске баштине која ће се приписати Шиптарима то јест као "косовска". Први су били у узимању личних докумената такозване "Републике Косово" и у примању Шиптара за сваки православни празник. Недавно су први пут примили и помоћ такозваних "Косовских безбедносних снага" па су тако и први признали не само шиптарску држав већ и њихову војску! Сада се помињу у креирању и осмишљавању овог воза. Која је то шизофренија и лицемерство да се на терену помажу шиптарски терористи а да се на речима брани Косово?

#protest, #srbi, #kosovska, #mitrovica, #voz, #beograd, #djuric,

Срби са свера али и широм Косова и Метохије апелују на српски народ да се освести и схвати да ова власт предаје део територије Шиптарским терористима и да се у томе неће зауставити па ако српски народ ћути зато што мисли да ће тиме нешто добити вара се, изгубиће све што имају ма где год у Србији живели јер ако предамо Косово и Метохију сада, зашто би се непријатељ на томе зауставио? Бесмислено је очекивати да нам неће одузети све што може зато што то "није у реду".

Срби су присиљени да учествују у фарси и лажно пруже подршку српској Влади а заправо свом нестанку јер су остављени и боје се за свој опстанак а подршке нигде нема. Овај скуп ће водити највећи издајници српског народа кој исе налазе на челу тзв "институција" при шиптарско систему, дакле чиновници и службеници "Републике Косово"! Свака подршка њима је глас против живота Срнба на КиМ али како помоћи ни подршке нема народ је принуђен да мисли о свом голом преживљавању.

Не знамо колико још времена има али има, иако се чини да су ово последњи тренуци да се пружи отпро издајничкој власти која жртвује свој народ ради сопствени еономских интереса и која се у томе неће зауставити. Апелујемо на све Србе да устану против овакве власти јер ако се то не деси врло брзо ће пред Шиптарима пасти прве српске жртве а хоће ли се завршити на маскру, попут Старог Грацког, Клечке, Волујка и дреугих или протеривањем и остатка Срба са Косова, то само Бог зна. 





Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању


3 коментара:

  1. мислим да се допуњују-https://pravoslavljepzv.wordpress.com/2015/01/15/irodovci/#comment-4940 мирко

    ОдговориИзбриши
  2. Ово није било у нашој историји. Таква подлост и мржња према свом народу. Да је Шиптар на Вучићевом месту више би штитио интересе Срба.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине