Вести:

Tuesday, December 27, 2016

Зоран Влашковић: Албанци се прејели молитвених вечера код Клинтонових!


Зашто нова државна администрација Америке није позвала косовске терористе на молитвени дoручак?


Пише: Зоран ВлашковићПри крају председничке кампање администрација Доналда Трампа јасно је поручила Кинтововој и Обаминој администрацијији да нешто није у реду са њиховим администрацијама, пошто су оне донеле и подржале тзв, независно Косово и наводно "донели слободу" Албанцима на Косову. Такво Косово, говорио је Трамп, данас има највише терориста
у Сирији по глави становника, онда морамо видети шта је са тим Косовом!? - поручио је Трамп у предизборној кампањи.

Без обзира што администрација новог америчког председника Доналда Трампа, за инагурацију првог човека Америке, није позвала никог од Албанаца са Косова на молитвени доручак, не може се рећи да је Америка сада демократска и праведна држава али се може рећи да је Америка, као прва држава у свету која је прерасла из државе у државну терористичку организацију, с правом донела одлуку да албанске терористе са Косова, оне баш сада на власти, убице, неписмене олупине, Тачи, Весељи, Лимај, Харадинај.... не позове на молитвени доручак.


Туга...

Трамп, са трезвеним размишљањем направио је тиме прави потез јер шта ће му терористи, Албанци са Косова, на молитвеном доручку, којих су се редовно преједали у време Клинтонове и Обамине администрацији које су човечанству и државама у свету нанеле више зла, терора, злочина него ико икада у њиховим историјама.


Нека прошла времена... Фото: Илустрација

Ово је први и прави потез новог америчког поредседника да се дистанцира од Косова и актуелне власти која је далеко од демократије, писмености, Европе као тековине људских права, и привржености Приштине тероризму, међународном тероризму, наркомафији, криминлу и трговини белог робља.

Албанци са Косова су бар десет година пре 1999. године имали своје представнике на молитвеним доручцима у Вашингтону, истина без филије, па све до ове 2016. године када нису позвани ни на предјело, ни на чачкалицу, ни запаковани хамбургер из Мекдоналдса!?


Амерички истински знак да су неког искористили док су им били потребни je да сада су албанске "власти" у Приштини, добиле заслужену шут карту. Велики дајо рекао је НЕ, прећутно али толико јасно, Албанцима са Косова на молитвени доручак, па ће Приштина сада патити од таквог потеза Америке која их оставила да прескоче доручак.

Кад помешате пријатељство и подаништво...

Какав такав молитвени доручак са 3000 званица пријаће свима без Албанаца са Косова, који, да се зна, за актуелног председника државе имају човека без школе, терористу Хашима Тачија а за председника тзв. Скупштине Косова такође човека без школе и терористу Кадри Весељија. А ту су на власти са таквим квалификацијама још баш многи. Па ко би такве позивао на било какав доручак!

 author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

2 comments:

  1. Ма ни на пола и две код Сејда неће да их позову.

    ReplyDelete
  2. Сад ће да руше споменик Билу у Приштини и да поставе споменик Трампу. Али би требали и Милу и Вучићу! Првом што их је признао а други што их признаје!

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.