Вести:

четвртак, 22. децембар 2016.

Од сада борба прса у прса - Срби против Срба

четвртак, 22. децембар 2016. | КМ новине 1

Реакција на поруку Општинских одбора СНС на Косову и Метохији члановима Покрета социjалиста на KиM "Нож у леђа се не прашта, никада".

Илустрација: КМ Новине / 2016



Пише: Бранислав Марковић



Не ради се то тако момци. Значи објавили сте рат једној групацији Срба на КиМ где их има врло мало иначе...

То њихово заклињање на верност је правилна политика коју ви не разумете. То је политика приближавања ставова у некој неразборитој атмосфери коју сте ви иначе и вашим тоталитарним одлукама проузроковали и продубили неслагање између Срба на Косову. Сви сте ви српске националне интересе издали онда када сте се приклонили онима који Косово продају "на бувљаку", зарад кредита ММФ и жеље да уђу у ЕУ без Косова зарад неких пројеката који би они користили.

Тај нож о коме ви причате сте Косову забили ви Косовци који сте честитали добијање међународног броја, граничних прелаза, личних карата и пасоша ''Републике Косово'',...итд...


Значи од сада борба прса у прса - Срби против Срба...





Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању



1 коментар:

  1. Било би паметно једним писанијем побројати коалиције, странке ... које би после избора 2017те наставиле испоруку Срба трибуналу, терористима итд.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине