Вести:

среда, 2. новембар 2016.

Претучен старац у Грачаници

среда, 2. новембар 2016. | КМ новине 0

Претучен старац у Грачаници Више маскираних лица претукло је Војислава Поповића (85) у његовој кући у Грачаници, јавио је "Радио Грачаница".

Више маскираних лица претукло је Војислава Поповића (85) у његовој кући у Грачаници, јавио је "Радио Грачаница". #gracanica, #starac, #pretucen, #napad, #Srbi, #Popovic, #maskirani, #napadac
Фото: Илустрација, централно Косово.

Више починилаца са фантомкама на главама напало је синоћ нешто после 20 часова и брутално претукло Војислава Поповића док су његовој унуци, која живи у истој кући, у улици Јанићија Поповића, везали руке и на тај начин је спречили да позове помоћ.

Прва помоћ претученом старцу указана је на хируршкој клиници у Грачаници, а дежурни лекар и управник Хирургије Драган Перић каже да се ради о тешким телесним повредама.

"Пацијент је довезен колима Хитне помоћи, а у тренутку пријема био је свестан и оријентисан. На левој страни лица имао је више повреда и раздеротина, које смо санирали. Лево око му је било потпуно затворено од отока, а постоји и повреда носа због чега смо пацијента упутили на даље лечење у Клинички центар у Косовској Митровици", рекао је Перић.

Видно узнемирени станари улице, као и рођаци претученог старца упутили су апел полицијској служби у Грачаници да хитно пронађе починиоце, као и да поспеши безбедност грађана на овом простору.

"Ово је страшно и ми се, после бројиних крађа које се и сада дешавају, а и овог бруталног напада, не осећамо нимало сигуно. Питам се да ли треба да неког убију, па да полиција реагује, јер починиоци увек остану непознати", рекла је за Радио Грачаницу Горица Поповић, рођака претученог Војислава.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине